Spread the love


Ο ηθοποιός πέθανε στις αρχές του Σεπτεμβρίου

Σε λίγες ημέρες από τώρα πρόκειται να ανοίξει η διαθήκη του Burt Reynolds. Ο διάσημος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 6 Σεπτεμβρίου, από ανακοπή καρδιάς και σε ηλικία 82 χρόνων. Και τώρα, δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο θέλουν τον Reynolds να έχει αφήσει εκτός διαθήκης τον μοναχογιό του, Quinton.

Συγκεκριμένα, το TMZ έχει «ανάψει» φωτιές, επικαλούμενο δικαστικά έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο ηθοποιός φέρεται το 2011 που συνέταξε τη διαθήκη του, να άφησε εκτός τον υιοθετημένο γιο του. Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, διαχειρίστρια της περιουσίας του άφησε την ανιψιά του, Νάνσι Λι Μπράουν Χες.

Ωστόσο, κάνει ειδική αναφορά στο γιο του, διευκρινίζοντας ότι δεν τον αποκληρώνει. «Σκόπιμα τον παραλείπω από αυτή την τελευταία μου διαθήκη, καθώς του παρείχα τα πάντα σε όλη μου τη ζωή στο Declaration of Trust» φέρεται να αναφέρει σε σημείο της διαθήκης του. Άλλωστε, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο Burt Reynolds είχε δημιουργήσει ένα καταπίστευμα για το γιο του πριν από αρκετά χρόνια. Ο Quinton, λοιπόν, ενδεχομένως να συνεχίζει να λαμβάνει χρήματα από το καταπίστευμα, το οποίο μπορεί να είχε δημιουργηθεί για την αποφυγή των φόρων της μεγάλης περιουσίας του ηθοποιού.

Ο Reynolds και η πρώην σύζυγός του, Loni Anderson είχαν υιοθετήσει τον Quinton Anderson Reynolds , το 1988. Ο σπουδαίος ηθοποιός είχε μεγάλη αδυναμία στον μοναχογιό του, την οποία εξέφραζε με κάθε ευκαιρία. Οι σχέσεις τους είχαν περάσει μία κρίση, μετά το διαζύγιο του Reynolds με την Anderson, όμως, τα τελευταία χρόνια είχαν αποκατασταθεί. Άλλωστε, μετά το θάνατό του στις αρχές Σεπτεμβρίου, η πρώην σύζυγός του είχε δηλώσει για εκείνον ότι «ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της κι ένας υπέροχος πατέρας για το γιο τους».



Spread the love