Spread the love


Και υπάρχει λόγος γι’ αυτό, τον οποίο αναφέρει ξεκάθαρα ο κατασκευαστής

Κι όμως έχει γίνει ανάρπαστο. Ο λόγος για ένα πανάκριβο ολόσωμο μαγιό του οίκου Gucci το οποίο όσο κομψό κι αν είναι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κολύμπι σε πισίνα.

Και υπάρχει λόγος γι’ αυτό, τον οποίο αναφέρει ξεκάθαρα ο κατασκευαστής.

«Λόγω της φύσης αυτού του συγκεκριμένου υφάσματος, αυτό το μαγιό δεν θα πρέπει να έρθει σε επαφή με χλώριο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην περιγραφή του προϊόντος.

Υπάρχουν ωστόσο εναλλακτικοί τρόποι για να ευχαριστηθεί κανείς το μαγιό των 380 δολαρίων όπως ενημερώνει ένα από τα καταστήματα που το πουλάει: «Φορέστε το με φούστες, τζιν και οτιδήποτε άλλο».

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικές δικτύωσης πολλές. «Ορκίζομαι ότι ο οίκος προκαλεί τον κόσμο. Τόσα χρήματα για ένα μαγιό που αναφέρει ξεκάθαρα στις λεπτομέρειες του προϊόντος ότι δεν μπορείς καν να το χρησιμοποιήσεις για να κολυμπήσεις», έγραψε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος ανέφερε ειρωνικά: «Τι;;;; Μην κολυμπάς με το μαγιό σου…».

Πάντως τα αρνητικά και ειρωνικά σχόλια ουδόλως απασχολούν τον διάσημο ιταλικό οίκο καθώς το πολυσυζητημένο μαγιό έχει ξεπουλήσει στα ηλεκτρονικά καταστήματα…



Spread the love