Spread the love


Το κόστος διασκέδασης με μια ένα ρομπότ ανέρχεται στα περίπου 90 ευρώ για μια ώρα

Στη Ρωσία και συγκεκριμένα στη Μόσχα έφτασε μετά τη Γερμανία, την Ισπανία, την Αυστρία και την Ιταλία, η «μόδα» των οίκων ανοχής με ιερόδουλες-ρομπότ.

Η εταιρεία LumiDolls που βρίσκεται πίσω από το πανευρωπαϊκό εγχείρημα αυτό, στη Ρωσία στοχεύει σε δημοσίους υπαλλήλους και σε ανθρώπους της σόουμπιζ.

Το κόστος διασκέδασης με μια ένα ρομπότ ανέρχεται στα περίπου 90 ευρώ για μια ώρα.

Η «επικεφαλής» του οίκου ανοχής είναι η Έμμα, ένα ρομπότ ύψους 1,65μ. και βάρους 35 κιλών που εκφράζει την ευχαρίστησή της όταν κάποιος την αγγίζει.

Το συγκεκριμένο ρομποτ γνωρίζει Αγγλικά και Κινέζικα και έχει λογισμικό που της επιτρέπει να «μιλάει βρώμικα» στους πελάτες του.
sex-dol-1
sex-dol-2

Σύμφωνα με εκθέσεις, οι άνθρωποι της βιομηχανίας του σεξ ποντάρουν στη νέα αυτή μόδα καθώς εκτιμούν ότι οι φετιχιστές με τις κούκλες-ρομπότ είναι μια ανερχόμενη καταναλωτική ομάδα και γι’ αυτό η πρόβλεψη είναι ότι τέτοιου είδους οίκοι ανοχής θα συνεχίσουν να ιδρύονται.

Η υπεύθυνη ενός ρομποτικού οίκου ανοχής στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας δηλώνει ότι οι γυναίκες ανδρών που επισκέπτονται οίκους ανοχής σαν τον δικό της τείνουν να δείχνουν μια πιο ανεκτική στάση «με ορισμένες εξ αυτών να περιμένουν στο αυτοκίνητο μέχρι ο σύζυγός τους να τελειώσει την επίσκεψή του».


Spread the love