Spread the love


Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day» και εκτός των άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα των ήμερων του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Γιώργου Λιάγκα.

Αργοπορημένος εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Happy Day» o καλεσμένος της εκπομπής Δημήτρης Σταρόβας.

Λίγο η απεργία, λίγο το πρωινό ξύπνημα και λίγο η χαλαρότητα του Δημήτρη Σταρόβα, ο μουσικός έστησε την ομάδα του «Happy Day» στην προκαθορισμένη συνέντευξη του.

«Που να ξέρω εγώ τις απεργίες. Είπαμε 10.20 και είναι 10.35. Με απεργία. Ένα τέταρτο έχω στήσει μόνο καμιά γκόμενα που με ενδιέφερε και πάρα πολύ. Δεν είμαι της συνέπειας. Βέβαια υπάρχει και ένας μύθος, για να μην παρεξηγούμαι τώρα γιατί αυτά τα πληρώνεις με κάποιο τρόπο περίεργο. Δεν είναι τόσο κακό, γιατί η τηλεόραση το τόσο το κάνει τόσο.

Δηλαδή, το ότι δεν πάω εγώ 2 ώρες πριν κάπου, που το θεωρώ χάσιμο χρόνου, σου λένε οι άλλοι «μα πως μπορείς και έρχεσαι 10 λεπτά πριν;», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος παραδέχτηκε πως ακόμα και στα ραντεβού του με γυναίκες που τον ενδιαφέρουν ένα στήσιμο 20-30 επιβάλλεται για να μη σε θεωρούν δεδομένο.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης του, ο Δημήτρης Σταρόβας ήρθε σε δύσκολη θέση όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε για την κόντρα Λιάγκα – Αρναούτογλου

«Δεν ξέρω, είναι και δύσκολη η θέση μου. Δεν συμφωνώ έτσι κι αλλιώς με όλο αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι δεν είναι επί τούτου. Δεν θα το έκανε ο Γρηγόρης αυτό. Αλλά είναι παρορμητικός και συναισθηματικός».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love