Spread the love


Ο κακός χαμός με τη Χριστίνα Κολέτσα και τον Γιώργο Λιάγκα, αφού η γνωστή τραγουδίστρια έκοψε την συνέντευξη στα πρώτα τρία λεπτά, και σηκώθηκε και έφυγε από το τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής «Late Night».

Σηκώθηκε και έφυγε η Χριστίνα Κολέτσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, σχεδόν με το που ξεκίνησε η συνέντευξη, τρία λεπτά μετά την έναρξη της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, το οποίο αποκάλυψε στην εκπομπή «Happy Day», η τραγουδίστρια κάθισε στην καρέκλα του «Late Night» στον Ant1, απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος με το γνωστό του ύφος άρχισε να τις κάνει διάφορες ερωτήσεις. Έξαλλη η τραγουδίστρια, του ανακοίνωσε πώς σηκώνεται και φεύγει, νιώθοντας άβολα με τις ερωτήσεις του.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, από τα πρώτα 3 λεπτά της συνέντευξης η Χριστίνα σηκώθηκε από την καρέκλα της και είπε «Φεύγω»! Ο λόγος είναι πως η Χριστίνα δεν αισθάνθηκε άνετα με τις ερωτήσεις του παρουσιαστή και εφόσον ένιωθε άβολα αποφάσισε να αποχωρήσει αφήνοντας τον Γιώργο Λιάγκα να την κοιτάζει χαμογελώντας.

Δείτε την Χριστίνα Κολέτσα στο Facebook το Facebook II και στο Instagram

Όσο η δημοσιογράφος εξηγούσε το τι είχε συμβεί, από κάτω έτρεχε η λεζάντα «Το όχι του Ρέμου στον Λιάγκα τίναξε στον αέρα την πρωτοχρονιά του ΑΝΤ1».

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Χριστίνα Κολέτσα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε τη τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram:



Spread the love