Spread the love


 

Με νέα προγράμματα ψυχαγωγίας ετοιμάζεται ο Ant1 να μπει δυναμικά στην prime time.

Ανάμεσα σε αυτά και το ριάλιτι πρόγραμμα «Βρείτε μου γυναίκα». «Πρωταγωνιστής» της εκπομπής είναι ένας εργένης που αναζητά μια σύντροφο ανάμεσα σε δεκάδες συμμετέχουσες.

Στην πρεμιέρα γίνεται ένα πάρτι, ώστε ο εργένης να γνωρίσει καλύτερα τις κοπέλες. Στο τέλος της βραδιάς μοιράζει κόκκινα τριαντάφυλλα και όσες δεν λάβουν από ένα αποχωρούν. Στη συνέχεια ο εργένης επιλέγει με ποιες θα βγει ραντεβού, είτε ομαδικό είτε ατομικό, και πάλι μοιράζει τριαντάφυλλα σε όσες θέλει να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Λίγο πριν από το τέλος καταλήγει σε δύο υποψήφιες και, αφού γνωρίσει τις οικογένειες τους, επιλέγει σε ποια θα κάνει πρόταση γάμου! Στην αμερικανική εκδοχή έχει συμβεί ο εργένης να μην κάνει τελικά πρόταση σε καμία! Την παρουσίαση του «Εργένη» δεν αποκλείεται να αναλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που μετά τις λάσπες και τα κουνούπια των Φιλιππίνων θα θέλει πολύ να κυκλοφορεί με κοστούμια και να προσπαθεί να διακρίνει εάν ο υποψήφιος εργένης τρέφει όντως ευγενή αισθήματα απέναντι στις υποψήφιες νύφες!

Πηγή: Τηλέραμα

 



Spread the love