Spread the love


Ο Ανδρέας Φουστάνος απαντάει για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που ήθελε οι δικαστές του Συμβουλίου Εφετών να έχουν δεσμεύσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Ο πλαστικός χειρούργος επικοινώνησε με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και εξήγησε αν ισχύει το δημοσίευμα ότι έχει χρέη στη ΔΕΗ.

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού είχε κόψει το ρεύμα σε πολυώροφο κτίριο του Αμαρουσίου όπου στεγάζονται δεκάδες επιχειρήσεις, αλλά και το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου και ο Ανδρέας Φουστάνος έχει αναλάβει τη διαχείριση του 17ου ορόφου!

Συγκεκριμένα, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού είχε κόψει, λόγω οφειλών ύψους 1.400.000 ευρώ, το ρεύμα σε πολυώροφο κτίριο του Αμαρουσίου (όπου στεγάζονται δεκάδες επιχειρήσεις, αλλά και το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου), στο οποίο ο Ανδρέας Φουστάνος είχε αναλάβει τη διαχείριση του 17ου ορόφου!

Σύμφωνα, βέβαια, με τον πλαστικό χειρουργό, τα χρέη προέρχονταν από περασμένα έτη, όταν τη διαχείριση είχε ο Μπάμπης Βωβός!

Ο Ανδρέας Φουστάνος απάντησε πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, ο οποίος διέψευσε το δημοσίευμα: «Χρέη προς τη ΔΕΗ; Όχι, όχι. Δεν έχω με τη ΔΕΗ κανένα πρόβλημα. Αν έχει το κτίριο δεν ξέρω. Με πιάνετε αδιάβαστο».

Δείτε τον στο Facebook

Δείτε τι δήλωσε στην Ανθή Βούλγαρη στο βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love