Spread the love


Το «Love Is Blind» είναι το ολοκαίνουργιο και φρέσκο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που έρχεται αποκλειστικά στην τηλεόραση του «EPSILON». Το παιχνίδι «γνωριμιών» παρακολουθεί τρεις άνδρες που ζουν και κυκλοφορούν φορώντας πάνω τους μία κάμερα. Το κορίτσι τους παρακολουθεί και μπορεί να τους μιλήσει και να τους γνωρίσει μέσα από την καθημερινότητά τους για να ξεχωρίσει την πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

Το απόλυτο dating show, «Love Ιs Blind», μία επινόηση της ισραηλινής εταιρείας παραγωγής «Abot Hameiri», μέλους του ομίλου «FremantleMedia», κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα. Και θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα όσα νομίζατε ότι γνωρίζατε για τα ραντεβού στα τυφλά!

Το «Love Is Blind» αποδεικνύει πως όταν ψάχνεις για αγάπη δεν είναι το παν η εμφάνιση!

Ένα κορίτσι αναζητεί τον έρωτα. Το «Love Is Blind» της κλείνει τρία ραντεβού την ίδια μέρα! Υπάρχει, όμως, μια μικρή λεπτομέρεια: δεν θα μπορέσει να δει τα πρόσωπα των μνηστήρων πριν επιλέξει τον εκλεκτό της!

Με τη χρήση της τελευταίας 4G τεχνολογίας, τρεις άνδρες ζουν και κυκλοφορούν φορώντας πάνω τους από μία κάμερα.

Το κορίτσι τους παρακολουθεί από προνομιακή θέση! Μπορεί να τους μιλήσει και να τους γνωρίσει μέσα από την καθημερινότητά τους και να ξεχωρίσει την πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

Βλέποντας τα πάντα μέσα από τις κάμερες: από το τι τρώνε για πρωινό μέχρι το πώς περνάνε μια μέρα στη δουλειά τους και τι κάνουν με τους φίλους και τις οικογένειές τους. Αποκτά έτσι μία εικόνα για όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Έπειτα από μία μέρα έντονου virtual dating, έρχεται η ώρα της απόφασης για την εργένισσά μας. Και αφού κάνει την επιλογή της, τότε μπαίνουν σε ένα δωμάτιο οι τρεις υποψήφιοι και βλέπουν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον!

Ποιος από τους τρεις θα είναι ο τυχερός; Διάλεξε σωστά;

Ο εκλεκτός της αποκαλύπτεται και κάνει ένα βήμα μπροστά. Θα είναι, όμως, όπως τον φανταζόταν και τον ήθελε; Θα νιώσουν τον έρωτα με την πρώτη ματιά; Ή μήπως το ραντεβού στα τυφλά θα τελειώσει με απογοήτευση και θα καταλήξει σε καταστροφή;

To «Love Is Blind» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του «Epsilon» για να σας δείξει τη σύγχρονη πλευρά του dating.



Spread the love