Spread the love


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος άρχισε να παίζει στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του Alpha «Τατουάζ» και όλοι όσοι παρακολουθούν τη δημοφιλή σειρά περιμένουν να δουν τα πρώτα τηλεοπτικά πλάνα με τον αγαπημένο ήρωα Ντάνο να ενσαρκώνει τον ρόλο του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκίνησε τα γυρίσματα στο «Τατουάζ» και πολύ σύντομα θα τον δούμε στις οθόνες μας, στο πρώτο του βήμα στην υποκριτική. Ο Ντάνος αντιμετωπίζει με ιδιαίτερο επαγγελματισμό τη νέα του επαγγελματική επιλογή και όλοι μιλούν για τη σοβαρότητα που επιδεικνύει.

Σύμφωνα με όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day», παρά την απειρία του στο κομμάτι της υποκριτικής, έχει πάει στα γυρίσματα πάρα πολύ διαβασμένος, ακούει όλους τους συντελεστές, αλλά βάζει και την προσωπική του σφραγίδα.

Ο ρόλος που υποδύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας επιχειρηματίας από τον Βόλο. Ο Στέφανος Λαμπίρης βρίσκεται στα Μετέωρα για να ενοικιάσει ένα μαγαζί, νοικιάζει το μαγαζί της Κατερίνας Γερονικολού και για να την ευχαριστήσει την πάει για φαγητό έξω. Σε όλους δείχνει ότι τον ανησυχεί ένα μυστικό.

Δείτε τα πρώτα πλάνα με τον Ντάνο να παίζει στο «Τατουάζ» στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love