Spread the love


Η συμμετοχή του Άκη Πετρετζίκη στο πρώτο «Master Chef» του χάρισε φήμη και μια όμορφη πορεία στο χώρο της μαγειρικής και της τηλεόρασης. Όμως στα προκριματικά για τους 50 του διαγωνισμού ένας πασίγνωστος κριτής τον έκοψε, παρά του ότι το πιάτο του ήταν πολύ «εντυπωσιακό.

Το 2018 και μετά την τεράστια προσωπική επιτυχία που έχει μεσολαβήσει για τον ίδιο στις κουζίνες αλλά και την τηλεόραση μοιάζει πέρα για πέρα παράλογο. Όμως υπήρξε κάποτε κριτής που απέρριψε τον Άκη Πετρετζίκη, σχεδόν στην αρχή του παιχνιδιού, κατά την είσοδό του στους 50 του διαγωνισμού.

Δείτε το site του: akispetretzikis.com

Σήμερα το βλέπουμε και γελάμε, και για την εμφανή διαφορά στην εικόνα του πιο αγαπητού Έλληνα σεφ (για προφανείς λόγους) ολόκληρου του γυναικείου πληθυσμού;

Δείτε το κανάλι του στο Youtube

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Πριν από λίγα χρόνια ο Άκης ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου «Master Chef» όμως για να φτάσει στην κορυφή ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.

Δείτε τον στο Facebook και το Instagram

Έτσι, στην οντισιόν του για να περάσει στην 50άδα, ένας πασίγνωστος κριτής είχε ρίξει «μαύρο» στον Άκη Πετρετζίκη, θεωρώντας πως θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα, παρά του ότι το πιάτο που παρουσίασε είχε σχετικό ενδιαφέρον, και ήταν μια πολύ πρωτότυπη συνταγή. Ποιος ήταν αυτός και γιατί τον έκοψε;

Η απάντηση δίνετε στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Τέλος, δείτε και τον τελικό του «Master Chef» που προβλήθηκε στο Mega 28/12/2010, και τότε ο κ. Σκαρμούτσος του είχε βάλει 10.



Spread the love