Spread the love


Το πιο διαδραστικό, fun, οικογενειακό, παιχνιδιάρικο show έρχεται για να αλλάξει τις Κυριακές μας! Πρεμιέρα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

 Ο ΑΝΤ1 επιστρέφει δυναμικά αυτόν τον Φεβρουάριο στην Κυριακάτικη prime time ζώνη,  με μία τηλεοπτική πρόταση και ένα δυνατό δίδυμο που θα κάνουν την Κυριακή, την πιο fun ημέρα της εβδομάδας!
Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς, από την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 21.00, θα μπαίνουν κυριολεκτικά και μεταφορικά στα σπίτια μας, με το Sunday Live, ένα ζωντανό, family, entertainment show, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Ένα “variety”  πολυεπίπεδο πρόγραμμα, με διαφορετική αισθητική προσέγγιση. Γρήγορο, διαδραστικό, διασκεδαστικό, γεμάτο παιχνίδια, πλούσια δώρα, εκπλήξεις, φάρσες, και πολλούς λαμπερούς καλεσμένους, όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!
Sunday Live
Το show,αποτελείται από πολλές, διαφορετικές ενότητες. Οι παρουσιαστές θα παίζουν,  θα βρίσκονται εντός και εκτός πλατό και δε θα αφήσουν καλεσμένους, celebrities, guests, κοινό και τηλεθεατές σε ησυχία, με αμέτρητα και απολαυστικά challenges. Ακόμη… Θα δούμε πώς «ο μικρός Νίκος και η μικρή Ζέτα», με τον αυθόρμητο τρόπο τους θα φέρνουν σε δύσκολη θέση  τους καλεσμένους της εκπομπής… Εν δράσει σε κάθε live και η Τζένη Μελιτά.

Με μία φράση, στο Sunday Live καλεσμένοι, κοινό αλλά και τηλεθεατές  γίνονται ένα!  Ο καθένας,  μπορεί να αιφνιδιαστεί κατά τη διάρκεια του show, να κληθεί να παίξει ρόλους και παιχνίδια εντός και εκτός πλατό, διεκδικώντας πολλά δώρα!

Οι πρώτοι καλεσμένοι είναι έτοιμοι; H απάντηση την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στο 1ο live, όπου σε ρόλους έκπληξη θα απολαύσουμε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Καίτη Γαρμπή, τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Μαυρίδη.  Μαζί μας  και ο θίασος του Grease.

Συντελεστές:

Executive producer: Άννα Αρβανίτη

Project Manager: Γιάννης Μπίτσικας

Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας

SUNDAY LIVE! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

On air είναι ήδη και το spot του «Sunday live» το concept του οποίου βασίζεται στη διαδραστικότητα του show .

Όλοι το ξέρουμε. Η ζωή τις Κυριακές έχει τους δικούς της «κανόνες». Σύμφωνα με αυτούς, λοιπόν, η ξεκούραση, η ραστώνη και η χαλαρότητα είναι μέσα στα… κυριακάτικα «καθήκοντά» μας και δύσκολα θα κάναμε κάτι άλλο, πέρα από αυτό. Μάλιστα, με δεδομένο ότι μετράμε αντίστροφα για το τέλος του σαββατοκύριακου, όσο η ώρα προχωρά, η κυριακάτικη ψυχολογία βαραίνει και οι ρυθμοί πέφτουν.

Αυτά, όμως, μέχρι την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Γιατί από αυτή την Κυριακή και μετά… το πρόγραμμα αλλάζει!

Τώρα, από το πρωί της Κυριακής ζούμε στους έντονους ρυθμούς μιας ανυπόμονης αναμονής και προετοιμασίας. Γιατί τώρα, έχουμε κάτι εκπληκτικό να περιμένουμε μέχρι τις τελευταίες ώρες του σαββατοκύριακου!

Κάθε Κυριακή βράδυ, στις 21:00, υποδεχόμαστε το Sunday Live! Τo show που παρουσιάζουν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς έρχεται στο σπίτι μας ολοζώντανα, όχι μόνο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αλλά και κυριολεκτικά από την είσοδο του σπιτιού μας!

Sunday Live

Μια υπερπαραγωγή με μουσική, χορό, καλεσμένους, συνεντεύξεις, φάρσες, παιχνίδια και δώρα, που μπορεί να μας βγάλει ξαφνικά στον «αέρα» μέσα από ζωντανές συνδέσεις που θα μεταμορφώσουν το σπίτι μας σε ένα από τα πλατό του show.

Σε αυτή, λοιπόν, την ιδέα βασίζεται το νέο τηλεοπτικό σποτ που είναι ήδη στον «αέρα» για την προώθηση του show.
Έτσι, βλέπουμε απλούς, καθημερινούς ανθρώπους να προετοιμάζονται να βγουν στην τηλεόραση κυριακάτικα. Κανονίζουν να χτενιστούν στο κομμωτήριο… κυριακάτικα, αποφασίζουν να αλλάξουν το χρώμα του τοίχου στο σπίτι τους… κυριακάτικα, κάνουν γενική καθαριότητα στο καθιστικό… κυριακάτικα. Και ενώ για τους ανυποψίαστους αυτό μοιάζει εντελώς περίεργο, όταν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς μπαίνουν στο σπίτι μιας γλυκιάς κυρίας, περιστοιχισμένοι από ένα ολόκληρο τηλεοπτικό συνεργείο με μουσικούς και μπαλέτα, όλα εξηγούνται.

Το δημιουργικό concept ανήκει στη Frank&Fame και η παραγωγή έγινε από τον ΑΝΤ1 με σκηνοθέτη τον Κώστα Τριπύλα.



Spread the love