Spread the love


Ποιοι είναι οι έξι άντρες που μπαίνουν στο «Survivor 2» και θα κάνουν πολλές γυναικείες καρδιές να αναστενάξουν; Ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali «φανέρωσε» στον προσωπικό του λογαριασμό (Insta story) τα πρόσωπα των hot «Μαχητών».

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Survivor 2 έχει ξεκινήσει και τόσο η τηλεόραση όσο και το διαδίκτυο έχουν ήδη ξεκινήσει να χορεύουν στους ρυθμούς του. Διάφορα ονόματα Διασήμων και Μαχητών που ενδεχομένως θα πάρουν μέρος στο reality επιβίωσης του Σκάϊ, ακούγονται τον τελευταίο μήνα. Όμως, ποιους από όλους αυτούς θα δούμε τελικά;

Κι ενώ οι περισσότεροι επικεντρώνονται στην ομάδα των Διασήμων, η εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης τα 6 αγόρια που θα ενταχθούν στην ομάδα των Μαχητών, αλλά και τους έξι επιλαχόντες. Όπως θα διαπιστώσετε, ο Acun Ilicali επέλεξε άντρες με κορμιά – φέτες, δυναμικές παρουσίες από τις οποίες αναμένεται να δούμε πολλά.

Τρία από τα ονόματα που ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη ότι βρίσκονται στην εξάδα των ανδρών στους Μαχητές είναι οι: Ιορδάνης Αγαπητός – τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Τσεπάνης – Παλαιστής, Νικόλας Αγόρου – μοντέλο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love