Spread the love


Η Ντορέττα αποκάλυψε τα ονόματα των δυο παικτών μέσα από την εκπομπή της!

Το Survivor επιστρέφει και στην εκπομπή «Εδώ» έδωσαν ακόμα δυο επίσημα ονόματα από την ομάδα των Διασήμων!

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά ονόματα για την ομάδα των Διασήμων.

Τα δυο ονόματα που ανακοίνωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι το μοντέλο Δημήτρης Βλάχος και η αθλήτρια αλπικού σκι Μαρία Σαμαρινού, οι οποίοι φτιάχνουν και αυτοί τις βαλίτσες τους για Άγιο Δομίνικο μιας και συμφώνησαν με τον Τούρκο παραγωγό, Acun Ilicali.

Survivor 2

Ο Δημήτρης Βλάχος γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου στην Αθήνα. Έχει πάρει πτυχίο από το τμήμα Ραδιολογίας Ακτινολογίας του ΤΕΙ Αθηνών και είναι επίσης απόφοιτος του τμήματος ηχοληψίας και τηλεσκηνοθεσίας της Σχολής του ΑΝΤ1. Η πρώτη φορά που ασχολήθηκε με τον χώρο της τηλεόρασης ήταν το 2001 -όταν εργάστηκε ως σκηνοθέτης στο Big Brother 1- και η δεύτερη το 2002 όταν ανέλαβε για 3 χρόνια μαζί με την Νάντια Μπουλέ την παρουσίαση της εκπομπής LIVE @ 8 στο μουσικό κανάλι MAD. Το 2005 υποδύθηκε τον Τζόνι στην πετυχημένη σειρά του Mega, Η ώρα η καλή και το 2007 τον Άρη στο σίριαλ  Λατρεμένοι μου Γείτονες και μετέπειτα την εκπομπή Πλάκα Κάνεις (2011) μαζί με τον Σάββα Πούμπουρα.

Έχει παρακολουθήσει υποκριτική και ορθοφωνία στη Δραματική Σχολή Πρόβαενώ το 2008 συμμετείχε σε σεμινάριο 90 ωρών -για κινηματογράφο και τηλεόραση- στη Νέα Υόρκη.

Ακούει πολύ μουσική και είναι λάτρης του σινεμά και του DVD.

Λατρεύει την ταχύτητα και τις μηχανές ενώ δεν του αρέσουν καθόλου τα αυτοκίνητα και το μποτιλιάρισμα .

Κάνει πρωταθλητισμό και στίβο από το 1998 και έχει αγωνιστεί στα 200 και στα 400 μέτρα σε διάφορους αγώνες.

Άνοιξε πρόσφατα με κάποιους συνεργάτες έναν δικό του χώρο εκγύμνασης στο ΟΑΚΑ θέλοντας να μεταφέρει την αγάπη του για τον αθλητισμό και το ευ ζην.

Survivor 2

Η Μαρία Σαμαρινού κατάγεται από την Έδεσσα και από το 2009 που ξεκίνησε την αγωνιστική της δραστηριότητα στα αθλήματα της τεχνικής κατάβασης (slalom) και της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης ( giant slalom) , έχει αποσπάσει συνολικά 10 χρυσά μετάλλια-κύπελα  και 12 αργυρά.

Το 2009 και το 2010 κατέκτησε την πρώτη θέση στους Πανελλήνιους αγώνες γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης και τεχνικής κατάβασης αντίστοιχα και έτσι εκπροσώπησε την Ελλάδα δύο φορές σε Παγκόσμιους και διεθνής αγώνες.



Spread the love