Spread the love


Η ομάδα των Διασήμων έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο!

Τι δήλωσαν Όλγα Φαρμάκη, Κατερίνα Δαλάκα και Νάσος Παπαργυρόπουλος στην εκπομπή της Ντορέττας “Εδώ” στο αεροδρόμιο, λίγο πριν την αναχώρηση για τον Άγιο Δομίνικο και την συμμετοχή τους στο Survivor 2.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος λίγο πριν την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τον Άγιο Δομίνικο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Εδώ». Ο Νάσος είπε: «Έκανα μία μικρή προετοιμασία, δύο εβδομάδες πριν, όταν μου μίλησε η παραγωγή για το survivor… Στο παιχνίδι πρέπει να κρατήσεις τα πιστεύω και την ηθική σου…».

Η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε πως αρχικά είχε αρνηθεί: «Στην αρχή αρνήθηκα, γιατί είναι μεγάλη απόφαση να αφήσεις την καριέρα σου για να κάνεις κάτι τόσο επίπονο, αλλά επειδή μου αρέσουν οι δυσκολίες, είπα «ναι»…»!

Η Όλγα Φαρμάκη είπε πως θα της λείψει πολύ η οικογένεια και οι φίλοι της, ενώ αποκάλυψε πως της πήρε ένα χρόνο να πει το μεγάλο ναι: «Είχα από πέρυσι την πρόταση και το σκεφτόμουν από πέρυσι να μπω. Μου πήρε ένα χρόνο να το πω… Ήθελα κι εγώ να ζήσω αυτή την εμπειρία…»!



Spread the love