Spread the love


Εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησαν την προβολή τους δυο «φρέσκα τηλεοπτικά προϊόντα στην ελληνική τηλεόραση και αρχίζουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ο λόγος για το το «Anne» και την «Καταιγίδα». Δείτε τα νούμερα που καταγράφουν στον δείκτη τηλεθέασης.

Ο ΑΝΤ1 μπήκε με το καλημέρα στη νέα χρονιά, κάνοντας πρεμιέρα μια τούρκικη παραγωγή, η οποία φιλοδοξεί να του δώσει καλή μαγιά για όσα έρχονται στο κανάλι του Αμαρουσίου. Οι τηλεθεατές αρχίζουν  να ξεμουδιάζουν από τις γιορτές και επιστρέφουν στην Prime Time. Το «Anne» σημείωσε την Τετάρτη ένα διόλου ευκαταφρόνητο 18,9% στο γενικό σύνολο, υπολειπόμενο ελαφρά στα νεανικά κοινά όπου σημείωσε ποσοστό 14,3%.

Το έτερο νέο πρόγραμμα βρίσκεται στη συχνότητα του Epsilon, με την καθημερινή σειρά κυπριακής παραγωγής «Καταιγίδα». Η σειρά φαίνεται πως δεν τα πάει καθόλου άσχημα, αφού βρίσκεται πάνω από το μέσο όρο του σταθμού, με 9,7% και 8,1% αντίστοιχα. Να θυμίσουμε εδώ πως το «Survival Secrets» δεν άγγιζε ούτε αυτά τα ποσοστά προς το τέλος της προβολής του.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως τα δύο προγράμματα παίζουν απέναντι σε επαναλήψεις, ενώ κάθε εκπομπή θα αποδείξει τη δυναμική της από Δευτέρα, όταν όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα παρατάξουν τα όπλα τους.



Spread the love