Spread the love


Ποιος γνωστός ηθοποιός έκανε αυτήν την τολμηρή δήλωση;

Διάθεση να κάνει χιούμορ και να αυτοσαρκαστεί είχε σήμερα ο Θοδωρής Αθερίδης ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Όταν λοιπόν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν αισθάνεται ωραίος ο ηθοποιός απάντησε για τον εαυτό του:

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ ωραίος. Εγώ είμαι η πιο μίντιουμ κατάσταση, που έχεις γνωρίσει. Είμαι ο ορισμός του μίντιουμ, τα παπούτσια μου είναι 42 νούμερο, το ύψος μου είναι 1.77, ο ορισμός του μίντιουμ… το παντελόνι μου 31 νούμερο»! Και τότε άρχισε να γελά και η Φαίη του είπε: «Κάνουν ερωτήσεις από το κοντρόλ και δε θα επεκταθώ… για μεγέθη λένε!»

Και ο ηθοποιός δεν δίστασε να πει: «Σε όλα τα μεγέθη μίντιουμ είμαι… και σε αυτό μίντιουμ είμαι… και είμαι υπέρ της μετριότητας είμαι. Ακόμα και στο ταλέντο μίντιουμ είμαι»!

Ο ηθοποιός εντυπωσίασε τη Φαίη Σκορδά για το πώς καταφέρνει να είναι πάντα σε φόρμα. Ο Θοδωρής είπε πως ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής γιατί μετά από κάποια ηλικία τα κιλά μένουν και όταν δεν κάνει διατροφή «τρώω χαζομάρες, όλο μακαρόνια» επεσήμανε! Όσο για το πόσο χρονών είναι; Είναι 52 χρονών… και πρόσθεσε: «Είμαι σε μία ηλικία που χτυπάει το καμπανάκι. Όταν κάνω μπάνιο και βλέπω την κοιλιά μου, αυτό είναι το δικό μου καμπανάκι»!

Δείτε το βίντεο:

 



Spread the love