Spread the love


Παίκτης του «Power of Love» παράτησε γυναίκα και παιδί για να ψάξει τον έρωτά στο ριάλιτι γνωριμιών του Σκάϊ «Power of Love» που παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου. O Δώρος Παναγίδης είναι παίκτης που έχει παιδί.

Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στον ΣΚΑΪ το «Power of Love» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου. Η Μαρία Μπακοδήμου υποδέχθηκε τους δώδεκα παίκτες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βρουν το κατάλληλο ταίρι, με το οποίο θα μπορούσαν να ζήσουν για πάντα μαζί.

Ένας από αυτούς που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Δώρος Παναγίδης, o γοητευτικός Κύπριος που γνωρίσαμε και μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά του ΑΝΤ1 “Ρουά ματ”..  Μάλιστα, πριν μπει στο reality χώρισε με την χορεύτρια Natalie Kader με την οποία διατηρούσαν πολύχρονο δεσμό, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί ένα κοριτσάκι.

Ο ίδιος δεν έχει αναφέρει μέχρι σήμερα κάτι σχετικό στους συμπαίκτες του, πόσο μάλιστα στα κορίτσια που συμμετέχουν στο reality σχέσεων και επιμένουν να τον ρωτάνε!

Ο Κύπριος κομμωτής, ηθοποιός και μοντέλο έκλεψε τις καρδιές των κοριτσιών τόσο μέσα στο σπίτι όσο και στις τηλεθεάτριες που έγραψαν πολλά κολακευτικά σχόλια στο instagram.

Δείτε τον στο Facebook

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που πρέπει να μάθεις για τον Δώρο Παναγίδη!

1.Είναι 30 ετών

2.Είναι Ταύρος στο ζώδιο

3. Κατάγεται από την Κύπρο

4. Ασχολείται με το μόντελινγκ

5. Αγαπημένη του συνήθεια είναι τα τατουάζ

Δώρος Παναγίδης Δώρος Παναγίδης



Spread the love