Spread the love


Δείτε τα νούμερα που κατέγραψε η Nielsen για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με καλεσμένη την Πάολα. Εκτοξεύτηκε η τηλεθέαση κόντρα με το «MasterChef».

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» είχε συζητηθεί πολύ και είχε χτυπήσει κόκκινο σε τηλεθέαση. Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στη νέα του τηλεοπτική στέγη, έπαιξε δυνατά και κέρδισε τους τηλεθεατές.

Μαζί με την Πάολα στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου ήταν και οι φίλοι της, Στέλιος Ρόκκος, Ευρυδίκη, Νίκος Βουρλιώτης και Δήμος Αναστασιάδης που ερμήνευσαν τις δικές τους επιτυχίες και άλλα γνωστά τραγούδια άλλων συνθετών.

Ο λόγος για την λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα που έχει έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο να μαγνητίζει το κοινό και το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου 2018 βρέθηκε στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου σε ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα. Πώς το υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές και ποιοι προτίμησαν το «MasterChef»;

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» κατάφερε να αποκρούσει στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης το βαρύ πυροβολικό του STAR, το «MasterChef», κρατώντας από την αρχή το ενδιαφέρον στραμμένο στον ΣΚΑΙ. Τα πράγματα αποδείχθηκαν πιο δύσκολα για το μουσικό πρόγραμμα στο κοινό 18 – 54, μιας και ο διαγωνισμός μαγειρικής βρέθηκε μπροστά στα τέταρτα με την προγραμματισμένη αποχώρηση να συγκεντρώνει περισσότερα βλέμματα.

Μετά το τέλος του «MasterChef» το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» εκτοξεύτηκε περίπου 10 μονάδες πάνω, φτάνοντας στο γενικό σύνολο μέχρι και το 44,2% και στο δυναμικό κοινό έως και το 35,9%.

Πιο αναλυτικά:

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Στην υγειά μας ρε παιδιά – 35,6%

MasterChef – 18,7%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Στην υγειά μας ρε παιδιά – 27,5%

MasterChef – 25,6%

Δείτε την εκπομπή στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Παρασκευή 16 Φεβρουάριου με 4 μεγάλες προσφορές: Δείτε τις προσφορές στο parapolitika.gr

Πάολα

Ο νέος, πολυαναμενόμενος ολοκληρωμένος δίσκος της μοναδικής Πάολα, σε συνεργασία με τον δημιουργό των επιτυχιών Γιώργο Θεοφάνους, είναι γεγονός και θα τον βρείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στα Παραπολιτικά που κυκλοφορούν ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Παρακσευή 16 Φεβρουαρίου! Περιλαμβάνει 10 ολοκαίνουρια τραγούδια, 10 υπέροχες ερμηνείες της πιο αγαπημένης λαϊκής ερμηνεύτριας που θα μας συγκινήσουν, θα μας ταξιδέψουν και θα μας διασκεδάσουν!

Το CD περιλαμβάνει τα τραγούδια!
1. Γόρδιος Δεσμός
2. Καράβι
3. Λόγια
4. Στο Κέντρο Της Καρδιάς
5. Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ feat NiVO
6. Δεν πρέπει
7. Έφυγα
8. Θα Σκέφτεσαι Εμένα
9. Για Μένα
10. Θυμός



Spread the love