Spread the love


Μια ιστορία που είχε συμβεί αρκετά χρόνια πριν και είχε απασχολήσει την αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο αφού για το θάνατο της Natalie Wood είχε απαλλαχθεί ο σύζυγός της Robert Wagner, αλλά η αστυνομία ξανά ανοίγει την υπόθεση βάζοντάς τον στο στόχαστρο της έρευνάς της.

Μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία, ο Robert Wagner ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανή τη σύζυγό του, την ηθοποιό Natalie Wood.

Η αμερικανική αστυνομία ανοίγει ξανά την υπόθεση για τον μυστήριο θάνατο της διάσημης ηθοποιού Natalie Wood και εστιάζουν τώρα στον Robert Wagner, όπως αναφέρει το bbc.com

Οι ανακριτές στο Λος Άντζελες υποστηρίζουν ότι ο Wagner «αλλάζει διαρκώς την ιστορία του», προσθέτοντας ότι η εκδοχή του για τα γεγονότα δεν είναι καθαρή..

Η Natalie Wood βρέθηκε πνιγμένη το 1981 κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με σκάφος στην Καλιφόρνια. Τότε ο θάνατός της κρίθηκε ότι ήταν ατύχημα, αλλά πολλά ερωτήματα είχαν μείνει αναπάντητα, κι έτσι ο φάκελος ξανά ανοίγει.

Natalie Wood

«Όπως διερευνήσαμε την υπόθεση τα τελευταία έξι χρόνια, νομίζω ότι ο Wagner είναι κάτι περισσότερο από ένα πρόσωπο που μας ενδιαφέρει τώρα», ανέφερε ο John Corina από το γραφείου του Σερίφη στο CBS News.

«Γνωρίζουμε ότι ήταν ο τελευταίος που ήταν με τη Natalie πριν εξαφανιστεί», είπε.

Το πιστοποιητικό θανάτου της Natalie Wood τροποποιήθηκε, και η αστυνομία της LA ανοίγει ξανά την έρευνα για το θάνατο της ηθοποιού, αφού οι συγκρουόμενες εκδοχές για το τι συνέβη στο γιοτ έχουν συμβάλει στο μυστήριο για το πώς πέθανε η ηθοποιός το Νοέμβριο του 1981.

Τα μέλη της οικογένειας ζήτησαν προηγουμένως από τις αρχές να επανεξετάσουν τα πορίσματα της αρχικής έρευνας.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Natalie Wood, ήταν 43 ετών όταν πέθανε, και ήταν υποψήφια τρεις φορές για Όσκαρ αλλά ποτέ δεν κέρδισε το πολυπόθητο αγαλματίδιο.

Natalie Wood

Η πρωταγωνίστρια του «West Side Story» στην έρευνα του ιατροδικαστή που ακολούθησε εμφανίσθηκε ότι έπινε και ίσως να έχει γλιστρήσει προσπαθώντας να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος, αλλά η αστυνομία έχει δύο νέους μάρτυρες που επιβεβαίωσαν τσακωμό μεταξύ του Wagner και της Wood την νύχτα που πνίγηκε. Μάλιστα στη μεταθανάτια έκθεση σημειώθηκε ότι το θύμα είχε μώλωπες στο σώμα και τα χέρια της καθώς και γρατσουνιές στο πρόσωπό της, στο αριστερό της μάγουλο.

Ο καπετάνιος του σκάφους, Dennis Davern, δήλωσε στο «NBC News» το 2011 ότι έλεγε ψέματα στην αστυνομία κατά τη διάρκεια της αρχικής έρευνας.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Wagner σήμερα είναι 87 ετών, και δεν σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις, και οι ανακριτές λένε ότι αρνήθηκε να τους μιλήσει από τότε που η υπόθεση ξεκίνησε ξανά το 2011.



Spread the love