Spread the love


Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλάει για όλα στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Γιατί δεν θα πήγαινε καλεσμένος στο «Sunday live», γιατί δεν θα συγχωρήσει ποτέ αυτούς που τον πλήγωσαν και γιατί διαγράφει τα κακά σχόλια που του αφήνουν στα social media;

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός, Γιώργος Καπουτζίδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «DOT». Εκεί μίλησε για την καριέρα του και τις τεράστιες επιτυχίες. Μια ερώτηση των παρουσιαστών ήταν αρκετή για να πει ο πολυτάλαντος ηθοποιός όσα δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε για την πιο αγαπημένη «παρέα» της ελληνικής τηλεόρασης.

Όσα ειπώθηκαν σίγουρα ξάφνιασαν στους φανατικούς της σειράς όχι επειδή ο Γιώργος θέλησε να μιλήσει ανοιχτά, μα διότι διαπιστώσαμε πως κάποιοι από τους πρωταγωνιστές δεν του φέρθηκαν τελικά με τον καλύτερο τρόπο.

Τι εξομολογήθηκε ο ίδιος;

«Είναι όμορφο και συγκινητικό να ξέρεις ότι έχεις κάνει καλό σε κάποιους ανθρώπους. Βασικά, το γράψιμο σαν διαδικασία είναι πολύ γενναιόδωρο, είναι πολύ δοτικό πράγμα. Γι’ αυτό λοιπόν, θέλω να γράφω και για ανθρώπους που να θέλει η καρδούλα μου να τους δώσει πράγματα.

Αισθάνομαι ότι από κάποιους ανθρώπους έχω ακούσει πολλά ευχαριστώ και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό το πράγμα και δεν χρειάστηκε καν να το πουν κάποιοι, το βλέπω στα μάτια τους και τους ευχαριστώ και εγώ. Και κάποιοι άλλοι άνθρωποι νιώθω ότι και ευχαριστώ δεν είπαν και με πλήγωσαν και με στεναχώρησαν. Μου κόστισε πολύ! Το κουβαλάω μέσα μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Δεν θα το συγχωρήσω και ποτέ.

Όταν ένας άνθρωπος σε δύσκολη στιγμή σου δεν είναι εκεί, τι να το κάνεις αν σε 10 χρόνια έρθει και σου πει «Ξέρεις, τώρα μπορώ να είμαι δίπλα σου». Ε, καλά, τώρα έχω βρει άλλους να είναι δίπλα μου.

Σε κάποιους ανθρώπους νιώθω ότι έδωσα πάρα πολλά, νιώθω ότι άλλαξε και όλη τους η ζωή. Για κάποιους μπορώ να το πω».

Όσο για τον αν θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1;

«Γιατί μου το ρωτάς αυτό; Όχι, δεν θα πήγαινα! Δεν θα πήγαινα για δικούς μου προσωπικούς λόγους».

«Με τον Αργύρη και την Αγγελική γνωριζόμασταν και πριν από το Παρά Πέντε, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, είμαστε οικογένεια. Τη Σμαράγδα τη γνώρισα μέσα σε αυτή τη δουλειά και την αγαπάω πάρα πολύ».

Ντόρος δημιουργήθηκε και για τη σχέση του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Όντως έληξε άδοξα μια δυνατή φιλία ή απλώς η απόσταση τους απομάκρυνε;

«Αυτή την εποχή έχω μία απόσταση με την Ελισάβετ. Πραγματικά, δεν κάνουμε παρέα. Κρατάω στην καρδιά μου όλα αυτά που έχουμε ζήσει και νοσταλγώ τα γέλια μας. Έχουμε ένα χρόνο να μιλήσουμε», αποκάλυψε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο ηθοποιός συνέχισε εξηγώντας και το λόγο που επέλεξαν να απομακρυνθούν οι δυο τους.

«Από ένα σημείο και μετά πραγματικά δεν συμφωνούσαμε σε πολλά πράγματα. Ήταν διαφορετική η στάση που είχαμε απέναντι σε θέματα, καταστάσεις και πρόσωπα και δεν μπορούσε να υπάρξει κάποια ταύτιση. Και εγώ μπορεί να έχω κάνει κάτι που να τη στεναχώρησε και εκείνη μπορεί να έχει κάνει κάτι που να με στεναχώρησε. Από το να στεναχωρούμε ο ένας τον άλλον καλύτερα είναι να κρατήσουμε μέσα στην καρδιά μας αυτά τα όμορφα που ζήσαμε», συμπλήρωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με την συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης:



Spread the love