Spread the love


Η Ζέτα Μακρυπούλια και Νίκος Μουτσινάς έκαναν πρεμιέρα της εκπομπής τους «Sunday Live». Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης όπως τα κατέγραψε η εταιρεία μέτρησης Nielsen.

Το Sunday Live είναι γεγονός! Ζέτα Μακρυπούλια και Νίκος Μουτσινάς έκαναν πρεμιέρα στην prime time της Κυριακής δημιουργώντας ένα ασφαλές πλαίσιο με τη συμβολή των φίλων τους Θανάση Αλευρά και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για να καταπολεμήσουν το άγχος της νέας αρχής. Δεν μπόρεσαν όμως να ξεφύγουν από το κακό «μάτι» και τα ατυχήματα που όλοι απεύχονται σε ένα live.

Με όπλα του πολλά παιχνίδια στο στούντιο, αλλά και στα σπίτια των τηλεθεατών, τραγούδι, φάρσες και συνεντεύξεις λίγο διαφορετικές, το «Sunday Live» έδωσε τη μάχη του για να βγει ζωντανό απέναντι και στο επεισόδιο του «Survivor».

Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο το show του ΑΝΤ1 συγκέντρωσε 16%, ενώ στο δυναμικό κοινό 18 – 54 κινήθηκε σε παρόμοια επίπεδα με 16,3%, και υψηλότερο τέταρτο το ποσοστό 23,9% στις 23:15-23:29.

Το «Survivor» από την άλλη σημείωσε 32,5% και 34,7% αντίστοιχα, αγγίζοντας ακόμα και το 44% μετά το τέλος του «Sunday Live».



Spread the love