Spread the love


Ο Δώρος Παναγίδης που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των συμπαικτριών του στο «Power of love» αποκαλύφθηκε ότι είναι πατέρας και μάλιστα όχι ενός αλλά δύο παιδιών. Μετά από αυτή την αποκάλυψη ξέσπασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Μετά την αποκάλυψη ο παίκτης ενοχλήθηκε ενώ δημοσιεύματα υπήρξαν που τον αποκαλούσαν ψεύτη. Ο νεαρός Κύπριος ξέσπασε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook εξηγώντας τον λόγο που απέκρυψε την αλήθεια.

«Είμαι ο Δώρος Παναγίδης και αυτό το διάστημα “πρωταγωνιστώ” στο Power Of LOVE.. Το “πρωταγωνιστώ” το βάζω στα εισαγωγικά για δύο λόγους.

Δώρος Παναγίδης

Ο πρώτος γιατί ήταν επιλογή μου. Μου το πρότειναν, μου άρεσε, γούσταρα αυτή την αλλαγή και το έκανα.

Δώρος Παναγίδης

Ο δεύτερος λόγος είναι πως “πρωταγωνιστώ” και σε αρκετά άρθρα ως ο “ψεύτης”, ως ο πατέρας που δεν το δήλωσε και ως κάποιος που όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι. Με τα υπέρ μου και τα κατά μου. Με την ευγένειά μου και την τρέλα μου. Με τα άσπρα του και τα μαύρα του.

Δώρος Παναγίδης

Όλοι μας άλλωστε κατά καιρούς είτε νιώθουμε περήφανοι για αυτά που κάνουμε είτε μετανιώνουμε για τυχόν λάθη. Εγώ σαν Δώρος δεν μετάνιωσα ποτέ για τίποτα. Ούτε καν για τα λάθη μου.

Δώρος Παναγίδης

Ερωτεύτηκα, αγάπησα, δάκρυσα, πόνεσα, ΕΖΗΣΑ όμως.. Ναι, κάποιες στιγμές έπεσα και στα πατώματα. Άνθρωπος όμως που δεν νιώσει όλα αυτά τα συναισθήματα στην ζωή και στην πορεία του για μένα δεν λέγεται Άνθρωπος.

Δώρος Παναγίδης

Όταν μπήκα στο Power Of LOVE και η παραγωγή γνώριζε εξ αρχής πως είμαι ένας από τους χιλιάδες single father που υπάρχουν ανά τον κόσμο το συζητήσαμε και τους είχα πει θα το πω όταν και εφόσον εγώ νιώσω έτοιμος. Δεν το κρύβω, δεν το έκρυψα ποτέ και στα social media οι πάντες με έχουν δει έχοντας στην αγκαλιά μου τα “ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ” ΜΟΥ.

Δώρος Παναγίδης

Αυτά ήταν για μένα ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ γιατί αυτά ήταν που με έκαναν να νιώσω άνθρωπος, να αισθανθώ τι θα πει να είσαι γονιός, να δω την ζωή με άλλο μάτι, να ανησυχώ αν είναι καλά, να κλάψω όταν χτυπήσουν, να τρέξω να τα αγκαλιάσω και να πονέσω αν πάθουν – χτύπα ξύλο – κάτι.

Δώρος Παναγίδης

Αυτές οι γυναίκες στην ζωή μου ήταν για εμένα το Α και το Ω. Αυτές μου χάρισαν ότι πιο πολύτιμο έχω σήμερα άσχετα αν είμαι και δηλώνω εδώ και ένα ολόκληρο χρόνο ελεύθερος. Είμαι ελεύθερος γιατί αυτές οι σχέσεις δεν προχώρησαν για τους Α ή Β λόγους. Τις εκτιμώ όμως, τις αγαπώ γιατί μου χάρισαν τα παιδιά μου και είμαι δίπλα τους όταν και εφόσον με χρειαστούν… Δεν είμαι υπόλογος από κανέναν και σε κανέναν. Δεν έχω κάνει έγκλημα και ούτε πρέπει να δικαστώ για το δώρο ή τα δώρα που μου έστειλε ο ΘΕΟΣ στη ζωή μου. Δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος και εύχομαι όλοι εσείς που ίσως με έχετε κρίνει να σας δώσει ο Θεός απλόχερα το ίδιο ΔΩΡΟ που μου έστειλε εμένα και που με έκανε ευτυχισμένο. Ίσως μόνο τότε θα καταλάβετε γιατί ΔΕΝ μίλησα και γιατί θέλησα να προστατεύσω τα αγγελούδια μου.

Είμαι ο Δώρος Παναγίδης και είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι ΠΑΤΕΡΑΣ».

Δώρος Παναγίδης

Δείτε τον στο Facebook και στο Instagram

Δείτε ακόμα:

Δώρος Παναγίδης: Ο παίκτης του «Power of Love» που έχει παιδί (pics)

Δώρος Παναγίδης

Δώρος Παναγίδης



Spread the love