Spread the love


Η Μαρία Σολωμού μιλά για τον Πάνο Μουζουράκη και την αναχώρησή του για την Αμερική

Ο Πάνος Μουζουράκης φεύγει για την Αμερική και η αναχώρησή του είναι θέμα ημερών, όπως είπε η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον τραγουδιστή και ηθοποιό, αλλά και τον τρόπο που διαχειρίζεται όλη αυτή την ιστορία. «Σε περίπτωση που ο Πάνος θέλει να κάνει ένα παιδί, μάλλον θα το κάνει στην Αμερική. Φεύγει, ξέρω πότε γυρίζει, αλλά ουσιαστικά ποτέ. Θα μείνει εκεί. Δεν το είχατε καταλάβει; Εγώ από πέρυσι το είχα καταλάβει. Τι να κάνω; Θα πάμε μέχρι το αεροδρόμιο να κλάψουμε λιγάκι να τελειώσει η ιστορία. Το καλοκαίρι υπάρχει περίπτωση να πάω. Δεν μπορεί να κρατηθεί μια σχέση από απόσταση, μη λέμε βλακείες τώρα», ανέφερε η Μαρία Σολωμού και συνέχισε:

«Όχι δεν θα χωρίσουμε. Δεν μπορώ να προεξοφλήσω τίποτα. Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται στη ζωή. Του εύχομαι να μένει εκεί και να έρχεται εδώ για δύο μήνες το χρόνο και να κάνει αυτά που πρέπει να κάνει και να ξαναφεύγει, αλλά το έχουμε χωνέψει τόσο πολύ από πέρυσι, γιατί ήταν να φύγει από πέρυσι, δεν θα είμαστε άνετοι, αλλά υπάρχει μια ανυπομονησία και ευχάριστη και δυσάρεστη. Δεν μπορώ να ξέρω πως θα είμαστε. Δεν θα είμαστε ποτέ κακά με τον Πάνο, ό,τι κι αν συμβεί.

Στα 39 είναι αργούτσικα. Δεν θέλω να μιλήσω για τον Πάνο και τι έχει στο μυαλό του, αλλά θα σου πω το εξής. Όταν το θες κάτι πάρα πολύ κι όταν το πιστεύεις πάρα πολύ, είναι άδικο να μην το πραγματοποιήσεις. Είναι κρίμα να λες γιατί ρε γαμώτο δεν το έκανα και το άφησα. Βάσει αυτού, ας πάει και ας κόβει βόλτες. Δεν με ενδιαφέρει, είναι δικό του θέμα. Δεν έγινε ουδέποτε κουβέντα για το τι θα γίνει με εμάς. Ο Πάνος θεώρησε ότι θα πάω μαζί του. Απλά του ξεκαθάρισα ότι δεν θα έρθω. Τώρα, αλλά μετά, υπάρχει αυτό που αιωρείται. Εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί πατάω, ότι και το μετά θα είναι λίγο δύσκολο. Αν δεν είχα το γιο μου θα είχα φύγει στην Αμερική εδώ και χρόνια.

Πάει σε ένα μέρος που αν είσαι και πάνω από 23 σε κοιτάνε και κάπως περίεργα. Που σημαίνει ότι κυκλοφορούν διάφορα πλαστικά είδη κολλημένα επάνω σε γυναίκες, οι οποίες είναι από 18-22 και κάνουν τα πάντα. Υπάρχει ένα δέλεαρ όπου κι αν κοιτάξεις. Όχι για εμάς τις γυναίκες τόσο πολύ. Δηλαδή εγώ αν θα πήγαινα θα γέλαγα. Ο Πάνος είναι άντρας. Ε, μια δυο τρεις τέσσερις, οι άντρες είστε λίγο σε αυτά τα θέματα… στην 4η barbie, στην 4η μπύρα και στον 6ο μήνα απόστασης… ε σοβαρολογείς; Το θεωρώ δεδομένο. Είμαστε 8 χρόνια σε μία σχέση. Θα πάει δηλαδή στο (silicon) valley και θα πίνει καφέ στους 6 μήνες; Τι συζητάμε; Εγώ θεωρώ ότι γίνονται διάφορα».

Δείτε το βίντεο:



Spread the love