Spread the love


Η ψήφος της Ξένιας προκάλεσε εντύπωση ακόμα και στην στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor, η Ξένια ψήφισε την Κατερίνα Χαλικιά και την έβγαλε προτεινόμενη. Ήταν μία ψήφος που παραξένεψε αρκετούς παίκτες. «Από εκεί και πέρα δεν ήταν καθόλου ευχάριστη για κανέναν όλη αυτή η διαδικασία και το κλίμα ήταν λίγο βαρύ».

Στο χθεσινό συμβούλιο του «Survivor» η Ξένια ψήφισε την Κατερίνα Χαλικιά και την έβγαλε προτεινόμενη. Ήταν μία ψήφος που παραξένεψε αρκετούς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όχι μόνο.

«Στο χθεσινό συμβούλιο, η αλήθεια είναι ότι την δική μου υποψηφιότητα πάνω κάτω την περίμενα. Κάποιες άλλες μου προκάλεσαν εντύπωση και αναφέρομαι φυσικά στην Κατερίνα Χαλικιά. Από εκεί και πέρα δεν ήταν καθόλου ευχάριστη για κανέναν όλη αυτή η διαδικασία και το κλίμα ήταν λίγο βαρύ», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που με ψήφισε η Ξένια. Γιατί ειδικά στο παιχνίδι της ασυλίας έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, πήρα νίκες, δεν έχασα κανένα καλάθι. Απλά επειδή ήταν η τρίτη συνεχόμενη φορά που κρατούσα αυτό που ήθελε περισσότερη δύναμη, δεν άντεξα τρίτη φορά, ενώ τα άλλα κορίτσια κράτησαν από μία. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ», ήταν το σχόλιο της Κατερίνας Χαλικιά.

Η Ξένια από την πλευρά της τόνισε: «Εγώ ξέρω ότι στεναχώρησα την Κατερίνα με την επιλογή που έκανα χθες στο συμβούλιο, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό γιατί νομίζω ότι ήταν η πιο σωστή επιλογή που θα μπορούσα να κάνω για χθες».

Δείτε στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί αυτά που είπαν οι παίκτριες του «Survivor»:

Survivor: Κατέρρευσε ψυχολογικά η Ξένια. «Νιώθω εντελώς μόνη μου»..



Spread the love