Spread the love


Χαμός από την δήλωση της Βάνα Μπάρμπα στο χιουμοριστικό βιντεάκι στο τέλος της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή «DOT.» που έκανε την Ελένη Φιλίνη έξαλλη σε σημείο που την έκανε να κινηθεί νομικά. «Ό,τι ήμουν σταρ πορνοστάρ το εννοούσα για μένα». «Ζητώ ταπεινά συγνώμη από την κ. Φιλίνη» είπε η Βάνα Μπάρμπα.

«Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ», είπε η Βάνα Μπάρμπα στο πλαίσιο ενός χιουμοριστικού βίντεο που γίνεται κάθε φορά στο φινάλε της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή «Dot.»

Η Ελένη Φιλίνη ενοχλήθηκε μόλις είδε το βίντεο και αποφάσισε να καταφύγει στα δικαστήρια.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι από το «Happy Day» επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κ. Ελένη Φιλίνη, η οποία δήλωσε έξαλλη με το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή. Μάλιστα, εξέφρασε την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά κατόπιν συνεννόησης με τον δικηγόρο της.

Η Βάνα Μπάρμπα, ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι η ηθοποιός ενοχλήθηκε και ζήτησε ταπεινά συγγνώμη αν άθελά της την στεναχώρησε.

Δείτε την Ελένη Φιλίνη στο Facebook

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής που ακολουθεί:

Δείτε την Ελένη Φιλίνη στο Instagram:

Τέλος, απολαύστε και ορισμένες από τις εντυπωσιακότερες φωτογραφίες της που ανεβάζει η ίδια στον λογαριασμό της στο Facebook:

Ελένη Φιλίνη Ελένη Φιλίνη Ελένη Φιλίνη Ελένη Φιλίνη Ελένη Φιλίνη Ελένη Φιλίνη Ελένη Φιλίνη Ελένη Φιλίνη Ελένη Φιλίνη Ελένη Φιλίνη Ελένη Φιλίνη Ελένη Φιλίνη



Spread the love