Spread the love


Απίστευτο σκηνικό στον αέρα του «Ooh la la» όταν η Σάσα Σταμάτη τηλεφώνησε onair στην Κατερίνα Καινούργιου για να πάρει συμβουλές πως θα κολλήσει την τρέσα της Τζώρτζια Γεωργίου που της έμεινε στα χέρια.

Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Ooh la la» όταν η συνεργάτιδα της Σάσας Σταμάτη, Τζώρτζια Γεωργίου έμεινε κυριολεκτικά με μια φούντα μαλλιά στο χέρι.

Η τρέσα ξεκόλλησε από τα μαλλιά της και η Σάσα Σταμάτη σκέφτηκε ως ιδανικότερο πρόσωπο για να τους δώσει μια βοήθεια την Κατερίνα Καινούργιου.

Η Σάσα Σταμάτη πήρε το τηλέφωνο στα χέρια της και στην διάρκεια της εκπομπής έκανε τρεις κλήσεις στην Κατερίνα Καινούργιου για να ζητήσει τη βοήθεια της, αλλά δεν περίμενε τι θα ακολουθούσε.

«Είμαστε στον αέρα, ξέρεις τι να κάνει για να την κολλήσει;» είπε η Σάσα Σταμάτη και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Είσαι ηλίθια» με χιουμοριστική διάθεση.

«Μη βρίσεις άλλο και γίνουμε ρόμπες. Μην με κόψουν, είμαστε στον αέρα» απάντησε η Σάσα Σταμάτη και οι συνεργάτες της δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελούν.

Απολαύστε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Ελένη Χατζίδου μιλάει για την εμπειρία της στο Survivor Ooh la la 11/3/18:



Spread the love