Spread the love


Εκτός MasterChef βρίσκεται από σήμερα ο Μάριος Βραχάτης. Οι Τζώρτζης Παπανικολάου και Γωγώ Κωστάκη κατάφεραν να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Ο 30χρονος δεν τα κατάφερε στη δοκιμασία αποχώρησης και πλέον βρίσκεται εκτός διαγωνισμού. Αντίθετα, την παραμονή τους εξασφάλισαν οι Τζώρτζης Παπανικολάου και Γωγώ Κωστάκη.

«Σας ευχαριστώ για το κομμάτι που περάσαμε μαζί και ζήσαμε. Έμαθα αρκετά πράγματα, είδα αρκετά πράγματα. Εντάξει, ήταν ένα δρόμος που τελειώνει, προχωράμε παρακάτω. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ», είπε ο Μάριος Βραχάτης στους κριτές.

Νέο ξέσπασμα από τη Γωγώ κατά Τζώρτζη! «Φέρτε μια σακούλα να βάλουμε τα ψώνια»

Η Γωγώ Κωστάκη σχολίασε ξανά σήμερα τον Τζώρτζη Παπανικολάου, στο τέλος της δοκιμασίας αποχώρησης του MasterChef.

«Το μόνο που είδα, γιατί δεν είδα τα πιάτα, ήταν απλά κάποιον έξαλλο να πανηγυρίζει για την καινούργια του “παρέα” και να λέει τι τέλειο πιάτο που έκανε. Ρε παιδιά, πηγαίντε σε ένα σούπερ μάρκετ και φέρτε μου μια σακούλα να βάλουμε τα ψώνια, μην τα κρατάμε στο χέρι. Δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω γιατί δεν θέλω να ασχολούμαι με κατώτερα πλάσματα», είπε η Γωγώ.

Λίγο αργότερα, όμως, δεν έκρυψε την πικρία του για την αποχώρηση: «Αισθάνομαι λίγο αδικημένος από το αποτέλεσμα. Θα έπρεπε να παραμείνω. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Κάποιοι το καταλάβανε, κάποιοι όχι… Κάποιοι μπορεί να μην το είδαν, κάποιοι δεν ήθελαν να το δουν; Δεν με πειράζει, είμαι καλά με τον εαυτό μου».

Δείτε την αποχώρηση του Μάριου από το MasterChef στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love