Spread the love


Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Down Town» αποκάλυψε o Σελίμ Σελτζούκ γιατί δεν ξανά μπήκε στο παιχνίδι, ενώ κάποιοι συμπαίκτες του το ξανά έκαναν. «Μπορούσα να γυρίσω και είχα επικοινωνία με την παραγωγή».. αλλά..

Ο Σελίμ Σελτζούκ ήταν από τους παίκτες του «MasterChef» που ξεχώρισε τη φετινή σεζόν τόσο για τη μαγειρική του εξέλιξη αλλά κυρίως για τον αδαμάντινο και ειλικρινή χαρακτήρα του.

Στην συνέντευξή του μίλησε για όλους και για όλα, και αποκάλυψε:

«Μπορούσα να γυρίσω και είχα επικοινωνία με την παραγωγή. Απλώς, έξω είχα αφήσει κάποια πράγματα, τη δουλειά μου, την κοπέλα μου, τους πελάτες μου. Εκεί έβλεπα κάθε μέρα τους ίδιους ανθρώπους, το ίδιο πράγμα. Ήμασταν χωρίς μουσική, χωρίς τηλεόραση… Ε, τρελαίνεσαι. μπορούσα να γυρίσω, αλλά δεν ήθελα να γυρίσω. Επίσης, σκεφτόμουν ότι αν ξαναέμπαινα μέσα ίσως να ήταν άδικο. Φαντάσου να πήγαινα στον τελικό και να κέρδιζα κατά λάθος. Δεν θα ήταν ωραίο για τα άλλα παιδιά που δεν είχαν δεύτερη ευκαιρία να ξαναμπούν μέσα», δήλωσε ο Σελίμ επιβεβαιώνοντας το πρόσωπο που είχε βγάλει στο πέρασμά του από το παιχνίδι.

«Δεν ξέρω ποια είναι η Μενεγάκη και η Σκορδά. Δεν ξέρω ονόματα. Φαντάσου, και τους κριτές, στην αρχή τους έλεγα «ο ψηλός, ο κοντός και ο Κινέζος», είπε ο πρώην παίκτης του Masterchef.

Το εστιατόριο του Σελίμ που βρίσκεται στο Πεδίον του Άρεως, ονομάζεται Anadolu και σερβίρει υπό την καθοδήγηση του Σελίμ, πιάτα από την τουρκική, την κουρδική, και την υπόλοιπη ανατολίτικη κουζίνα.

Σελίμ, τι γίνεται στο μαγαζί σου, το Anadolu;

Γίνεται χαμός. Μετά το MasterChef παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο για κρατήσεις και τους λέω όλη την ώρα ότι δεν έχει τραπέζι. Δεν υπάρχει άλλος χώρος. Ήρθε πρόσφατα και ο Κοντιζάς και έφαγε ωραία. Πάντως, με βοήθησε πολύ το MasterChef. Πολλοί παίρνουν τηλέφωνο στο μαγαζί, μου δίνουν συγχαρητήρια και μου λένε ότι ήταν αδικία που έφυγα. Σκέφτομαι να ανοίξω ένα μαγαζί με το όνομα «Σελίμ» που σιγά σιγά να γίνει αλυσίδα.
Δεν θα ήθελες, για παράδειγμα, να γίνεις ο μάγειρας της Ελένης Μενεγάκη ή της Φαίης Σκορδά;
Δεν ξέρω ποια είναι η Μενεγάκη και η Σκορδά. Δεν ξέρω ονόματα. Φαντάσου, και τους κριτές, στην αρχή τους έλεγα «ο ψηλός, ο κοντός και ο Κινέζος». Μετά από τέσσερις εβδομάδες έμαθα τα ονόματά τους.

Πόσες selfies την ημέρα βγάζεις;

Την ημέρα τραβάω περίπου 50 φωτογραφίες με πελάτες στο μαγαζί. Τις προάλλες πήγα στο Σύνταγμα που είχα ραντεβού με την κοπελιά μου και δεν μπορούσα να πιω καφέ. Με τραβούσαν από εδώ και από εκεί για φωτογραφίες. Κάτι άντρες μου έλεγαν: «Έλα εδώ, η γυναίκα μου σε αγαπάει». Είναι περίεργο γιατί δεν έχουμε συνηθίσει αυτά τα πράγματα.

Πώς σχολιάζει ο Σελίμ την αποχώρησή του από το MasterChef:



Spread the love