Spread the love


Ένα απίστευτο σκηνικό στον αέρα της τηλεοπτικής ΕΡΤ όταν ο δημοσιογράφος Αντώνης Αλαφογιώργος κλείνοντας το δελτίο ειδήσεων μίλησε «παράξενα» στην αθλητικογράφο Έλενα Μπουζαλά, νομίζοντας ότι τα μικρόφωνα είχαν κλείσει. Ένα ευτράπελο που συζητήθηκα.

Ένα στενάχωρο βίντεο με στιγμιότυπο από το δελτίο της ΕΡΤ μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του ALPHA «Happy Day» της Πέμπτης. Πρωταγωνιστές ήταν ο παρουσιαστής δημοσιογράφος Αντώνης Αλαφογιώργος και η αθλητική συντάκτρια του δελτίου Έλενα Μπουζαλά.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει μόλις αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, ενώ ακούγονται ήδη οι τίτλοι τέλους του δελτίου ειδήσεων. Ο ίδιος νομίζοντας ότι τα μικρόφωνα έχουν κλείσει με έντονο ύφος γυρίζει προς την αθλητικογράφο που κάθεται δίπλα του και της λέει: «Έλα, έφυγες! Τι θα κάνεις; Θα μας πάρεις τη θέση»;

Πρόκειται για «επεισόδιο» που δεν έχουμε ξαναδεί σε δελτίο ειδήσεων της ελληνικής τηλεόρασης, το οποίο προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, ειδικά μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα της δημόσιας τηλεόρασης, και σχολιάστηκε από το πάνελ της εκπομπής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love