Spread the love


Την κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, υποδέχτηκε στο πλατό της το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Μενεγάκη η οποία και δεν δίστασε να απαντήσει στα όσα είχε πει για εκείνην η γνωστή τραγουδίστρια!

Όλα ξεκίνησαν όταν μαμά και κόρη είχαν επισκεφθεί την εκπομπή της Ελένης σε μία από κοινού συνέντευξη η οποία και σχολιάστηκε αρκετά!

Λίγο καιρό μετά, η Μπέσσυ Αργυράκη έκανε παράπονα στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», ότι η Ελένη την έβαλε στην άκρη και δεν την άφησε να μιλήσει όσο ήθελε στην συνέντευξη! Έτσι, σήμερα, η Ελένη απάντησε με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

«Πάω να πω μια καλημέρα σε ένα πολύ γλυκό κορίτσι που γνώρισα πριν από δύο μήνες εδώ, την Εβελίνα Νικόλιζα, την κόρη της Μπέσσυς, της αγαπημένης Μπέσσυς. Η οποία, όμως, Μπέσσυ, πολύ μου δυσκόλεψε τη ζωή εκείνη την ημέρα στο να γνωριστούμε λίγο καλύτερα εμείς οι δύο. Εγώ να σου πω, περιμένω τη μάνα σου να μπουκάρει μόνη της έτσι ξαφνικά. Ήθελα να σε ακούσω και να σε ευχαριστηθώ. Πες μου ότι δεν μου κρατάει μούτρα που σας χώρισα την άλλη φορά…» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Spread the love