Spread the love


Ένας αγώνας από αυτούς που περιμέναμε στον διαγωνισμό μαγειρικής, αφού υποψήφιοι ήταν δυο από τους μάγειρες που είχαν γίνει καλοί φίλοι μέσα από τη διαδικασία του MasterChef. Η μπλε ομάδα συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία μετά τη διπλή ομαδική δοκιμασία και τόσο ο Σάββας Ληχανίδης, όσο και ο Χρήστος Γλωσσίδης προτάθηκαν για αποχώρηση χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οι δύο υποψήφιοι του MasterChef είχαν στη διάθεση τους 90 λεπτά για να μαγειρέψουν δύο πιάτα με διαφορετική πρωτεΐνη αλλά τις ίδιες απαιτητικές συνοδευτικές παρασκευές.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνιστικού μέρους, ο Χρήστος Γλωσσίδης φάνηκε να κάνει καλύτερη διαχείριση του χρόνου του και κατάφερε να στήσει τα πιάτα του νωρίτερα από τον Σάββα που έστησε την τελευταία στιγμή.

Οι κριτές εντόπισαν αρκετές αστοχίες στα πιάτα του Σάββα ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά 55/80 έναντι 65/80 που συγκέντρωσαν τα πιάτα του Χρήστου. Συντετριμμένος ο Χρήστος Γλωσσίδης επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef λέγοντας πως δεν είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Σάββα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Ο Σάββας Ληχανίδης ήταν έτοιμος να ακούσει από τους κριτές το «άφησε την ποδιά σου», αλλά εκείνοι έκαναν την ανατροπή δοκιμάζοντας τις αντοχές τόσο των υποψηφίων του MasterChef, όσο και των τηλεθεατών.

Ανακοίνωσαν στον Σάββα πως παραμένει στο σπίτι του Masterchef και θα συνεχίσει να διαγωνίζεται, αφού όπως του εξήγησαν θα είναι ο πρώτος υποψήφιος στη διαδικασία που θα ακολουθήσει… «Η διαδικασία συνεχίζει ως εξής:

Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε μία αποχώρηση. Από το επόμενο τεστ δημιουργικότητας θα βγουν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Σε αυτούς θα προστεθείς κι εσύ και οι τρεις σας θα δώσετε μάχη για να δούμε ποιος θα είναι αυτός που θα φύγει» ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς και το μόνο που μπόρεσε να κάνει ο Σάββας Ληχανίδης ήταν να πάρει μια βαθιά ανάσα.

Ο ίδιος ήταν έτοιμος να αποχωρήσει και να δει ξανά την οικογένεια του, αλλά φαίνεται πως αυτό θα καθυστερήσει…

Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν:



Spread the love