Spread the love


«Δεν είμαι εχθρός με καμία και όλες τις έχω κάνει πλούσιες»: Ο Κώστας Βουτσάς και η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, έδωσαν συνέντευξη στην εκπομπή «Εμείς» του τηλεοπτικού σταθμού «Ε»

Ο Κώστας Βουτσάς και η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, έδωσαν συνέντευξη στην εκπομπή «Εμείς» του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», με τον γνωστό ηθοποιό να μιλά, μεταξύ άλλων, για τις σχέσεις της ζωής του, αλλά να θυμάται και μια ιστορία, έναν κρυφό δεσμό που είχε με τη σύζυγο ενός εφοπλιστή.

«Με την Αλίκη νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Και με όλες τις γυναίκες μου είμαι φίλος. Δεν είμαι εχθρός με καμία και όλες τις έχω κάνει πλούσιες. Φεύγοντας εγώ, άφηνα τις περιουσίες και πήγαινα στην άλλη κι έκανα άλλη περιουσία.

Και με απάτησαν και απάτησα. Έτσι είναι η ζωή. Τη γυναίκα τη θέλω την απόλυτη αρχόντισσα», σημείωσε ο Κώστας Βουτσάς.

«Θυμάμαι μια ιστορία που κάποια στιγμή ήσασταν με μια παντρεμένη μαζί… Και την ακολουθήσατε στη Ρώμη που είχε πάει με τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν βαθύπλουτος εφοπλιστής. Κατέβηκαν από το δωμάτιό τους και σας είδαν να διαβάζετε εφημερίδα», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

«Η γυναίκα κόντεψε να λιποθυμήσει. Πήγα εκεί, με είδε και μετά από λίγη ώρα έφυγα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτή τη ζωή που έκανα με τις γυναίκες», συνέχισε ο Κώστας Βουτσά.



Spread the love