Spread the love


Μια απίστευτη αλλά αληθινή ιστορία εξομολογήθηκε ο πρώην παίκτης του Master Chef, Τζώρτζης Παπανικολάου που όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Dot», η φήμη του έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον χώρο της τηλεόρασης και έχει φτάσει μέχρι και την εκκλησία.

O Tζώρτζης βγήκε από το ΜasterChef πιστεύοντας πως θα είναι ο πιο αγαπητός παίκτης επειδή ήταν αληθινός. Τι διάβασε όταν άνοιξε το κινητό του μετά από 4 μήνες; Ποιο ήταν το πιο ακραίο περιστατικό θαυμασμού που του συνέβη;

«Ήταν το πιο ακραίο που δεν περίμενα ποτέ. Πάω στην εκκλησία, κάθομαι με κατάνυξη κι εκείνη τη στιγμή σταματούν όλα, βγαίνει ο παπάς και λέει: “Έχουμε τον Τζώρτζη”. Γυρίζει όλος ο κόσμος που ήταν μέσα και με κοιτάει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

Τζώρτζης Παπανικολάου: Στο παιχνίδι μπορεί να ζήλευαν την προσωπικότητά μου

Θα πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή εμφανίσθηκε και η «αντίπαλος» του Τζώρτζη Παπανικολάου στο τηλεπαιχνίδι, Γωγώ Κωστάκη που προσπάθησε με λίγα λόγια μαγειρευοντας αυγό ποσέ και πατάτες τηγανητές να εξηγήσει γιατί ο Τζώρτζης είναι διπρόσωπος, ύπουλος και πονηρός.

Δείτε τη στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love