Spread the love


Πολύ όμορφη, σέξι και ιδιαίτερη η Ελληνίδα παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση και όπως φαίνονται τα πράγματα θα παρουσιάσει το “Next To Model” στο Star την επόμενη σεζόν.

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη η Σίσσυ Χρηστίδου φαίνεται πως επιστρέφει και πάλι. Και μπορεί μέχρι και πριν από μερικές ημέρες το όνομα της Βίκυς Καγιά να ήταν το επικρατέστερο για την παρουσίαση του νέου κύκλου του Next Top Model στο κανάλι του Star, όμως σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα το τιμόνι της παρουσίασης θα αναλάβει η Σίσσυ.

«Η Σίσσυ όπως όλα δείχνουν επιστρέφει σε ένα project που της πάει πολύ. Αρχικά είχε ακουστεί το όνομα της Βίκυς Καγιά αλλά εκείνη έχει και το Shopping Star. Η επόμενη σκέψη ήταν η Κάτια Ζυγούλη αλλά… το πρόσωπο που θέλουν διακαώς και πλησιάζουν από το Star είναι η Σίσσυ», όπως σχολίασαν σήμερα στο Πρω1νό του Ant1.

Πατώντας πάνω στην πεπατημένη του Shopping Star και του My Style Rocks, το Star το πάει ένα βήμα παραπέρα με το Next Top Model και φιλοδοξεί να κατακτήσει νούμερα τηλεθέασης αλά MasterChef.



Spread the love