Spread the love


Το αγαπημένο τηλεοπτικό παιχνίδι μόδας My Style Rocks επιστρέφει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και θα φέρει τα πάνω κάτω, ειδικά τώρα που το Next Top Model έρχεται από τον ΑΝΤ1, κι αυτό κάνοντας δυνατή επιστροφή στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Σύμφωνα με το μπλογκ του Γρηγόρη Μελά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα αναλάβει χρέη παρουσιάστριας ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η Ραμόνα Βλαντή.

Όσο για κριτική επιτροπή, ο Στέλιος Κουδουνάρης συνεχίζει από την παλιά ομάδα, ενώ όλοι οι άλλοι θα αντικατασταθούν.

Μαζί του λέγεται πως θα είναι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος. Μία ακόμη έκπληξη είναι όμως και η συμφωνία που κοντεύει να κλείσει με την Patricia Field, στυλίστριας του Sex and the City και σύμβουλος μόδας της Άννας Βίσση.

Πάντως όταν πριν λίγο καιρό η Σπυροπούλου κλήθηκε να απαντήσει αν ισχύει πως θα παρουσιάσει εκπομπή του χρόνου, στο πλαίσιο συνέντευξής της στο τηλεοπτικό περιοδικό 7 μέρες TV, είπε:

«Στην παρούσα φάση δεν έχω κάτι ν’ ανακοινώσω. Προτιμώ να μιλάω όταν γίνονται τα πράγματα. Δεν μου αρέσει να εκθέτω ούτε τον εαυτό μου ούτε καταστάσεις», απάντησε διπλωματικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που όπως φαίνεται δεν έχει οριστικοποιήσει τη συμφωνία της με το σταθμό.



Spread the love