Spread the love


Τα μυστικά της ομορφιάς της αποκάλυψε η Τζέιν Φόντα με την βραβευμένη ηθοποιό παρά τα 80 της χρόνια να παραμένει εντυπωσιακή και λαμπερή. Δίνει συμβουλές στις γυναίκες και τους αποκαλύπτει τι πρέπει να αποφεύγουν να βάζουν στο πρόσωπό τους ώστε να λάμπουν.

«Αυτό που κάνει μια γυναίκα να φαίνεται νέα είναι η συμπεριφορά της και η ενέργεια που εκπέμπει. Σημαντική είναι η στάση του σώματός της. Εάν μια γυναίκα καμπουριάζει δεν είναι καλό. Πρέπει μια γυναίκα να έχει όρεξη για μάθηση. Είμαι 80 ετών και ακόμη έχω πολλά να μάθω αναφέρει η Jane Fonda.

Έχει μεγαλύτερη σημασία να ενδιαφέρεσαι να μάθεις από το να προκαλείς ενδιαφέρον» σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε. «Οι γυναίκες πρέπει να κοιμούνται καλά, να γυμνάζονται και να μην βάζουν νερό και σαπούνι στο πρόσωπό τους. Να διατηρούν το δέρμα τους καθαρό και ενυδατωμένο με την σωστή ενυδατική κρέμα».

«Η συμπεριφορά έχει πολύ μεγάλη σημασία. Όταν κάποιος νιώθει καλά με τον εαυτό του, δείχνει πιο όμορφος» σχολίασε η ηθοποιός. Τέλος προέτρεψε τους Έλληνες να παλέψουν και να μείνουν ενωμένοι και δυνατοί.

«Μείνετε δυνατοί και αντισταθείτε στους τυράννους. Μείνετε ενωμένοι και οργανωθείτε».

Δείτε τη στο Twitter και στο Facebook



Spread the love