Spread the love


Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης αποχώρησε από το Survivor και έκανε μία σούπερ σέξι φωτογράφιση όχι μόνος του, αλλά παρέα με τον αδερφό του, Δημήτρη και αποκάλυψε την καταγωγή του!

Ο Κωνσταντίνος είπε στο περιοδικό Down Town: «Η καταγωγή μας είναι από την όμορφη Βόρεια Ήπειρο. Να το ξεκαθαρίσουμε λίγο αυτό.

Η Βόρεια Ήπειρος είναι μετά τα σύνορα της Αλβανίας, αλλά πρόκειται για ελληνόφωνα χωριά. Είμαστε Έλληνες, μαθαίνουμε την ελληνική γλώσσα, ο παππούς μου είχε την ελληνική σημαία στο σπίτι. Μεγαλώσαμε με Έλληνες παππούδες, με Έλληνες γονείς. Η μητέρα μας ήταν δασκάλα στο ελληνικό δημοτικό σχολείο. Μια όμορφη κι ευαίσθητη γυναίκα που μας μεγάλωσε με πολλή αγάπη. Ήρθαμε στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή».

Και ο αδερφός του παίκτη του survivor, Δημήτρης τόνισε: «Είχαμε κόσμο στην Ελλάδα, είχαμε γνωστούς, συγγενείς, γι’ αυτό κατεβήκαμε στην Αθήνα. Δεν μας έλειψε το φαγητό, δεν μας έλειψε τίποτα. Η μητέρα μου ήταν ένας μορφωμένος άνθρωπος, είχε μια καλή δουλειά. Αλλά ερωτευμένη με τον πατέρα μου, τον ακολούθησε στην Αθήνα».

Δείτε την σέξι φωτογράφισή τους!

Κωνσταντίνος Τσεπάνης



Spread the love