Spread the love


Ο Δώρος Παναγίδης έκανε ακόμα μια από τις εξαιρετικές δηλώσεις του

Τον Δώρο Παναγίδη τον μάθαμε μέσα από το παιχνίδι Power of Love. Ο παίκτης μπορεί να αποχώρησε από το ριάλιτι μαζί με την Αθηνά Χρυσαντίδου, ωστόσο συνεχίζει να απασχολεί είτε μέσω των αναρτήσεών του στα social media είτε μέσω των συνεντεύξεων που δίνει.

Μια συνέντευξη παραχώρησε και σε τηλεοπτική εκπομπή στην Κύπρο. «Ούτε εγώ βλέπω τηλεόραση και είμαι εναντίον αυτού του είδους τα ριάλιτι. Στην αρχή ήμουν πολύ περίεργος γιατί το βλέπει τόσος κόσμος και γιατί ταυτίζεται. Και μπορώ να πω ότι θεωρούσα χαζό τον κόσμο που το έβλεπε.

Αλλά μετά μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από αυτό το πράγμα. Να ταυτίζεται και να βλέπει προσωπικότητες και συναισθήματα που γεννιούνται. Ακόμα και την υποκρισία να δει και να κρίνει», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

«Άκουσες τι είπες; Είπες ότι θεωρούσες χαζό τον κόσμο που το έβλεπε… Αυτό το βλέπω να γίνεται επικεφαλίδα σε δημοσίευμα», ήταν το σχόλιο της δημοσιογράφου, που πρόσθεσε: «Σου δίνω την ευκαιρία να το διορθώσεις».

«Επειδή και εγώ το κατέκρινα, είχα προβληματισμούς τι βρίσκουν ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνίδι. Μετά όμως κατάλαβα τι μπορεί να είναι τόσο ενδιαφέρον», συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.



Spread the love