Spread the love


Ποιο πρόγραμμα τελικά κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού; Το Παγκόσμιο Κύπελλο στην ΕΤ1 ή το Survivor από την τηλεόραση του Σκάι κέρδισε την τηλεθέαση;

Ο προημιτελικός του Survivor, η πρώτη live εκπομπή, (22:15-01:30), με τον Σάκη Τανιμανίδη είχε τηλεοπτικά ένα μεγάλο και δυνατό αντίπαλο, τον ημιτελικό του Μουντιάλ, με τον αγώνα Κροατία-Αγγλία, (20:45-23:45).

Η Κροατία επικράτησε της Αγγλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας κάνοντας την ανατροπή ενώ λίγη ώρα αργότερα η Κατερίνα Δαλάκα επικράτησε της Βιργινίας Δικαιούλια μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Ποιο πρόγραμμα κατάφερε να επικρατήσει όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης;

Σύμφωνα με την λίστα τηλεθέασης της Nielsen, οι τηλεθεατές διάλεξαν το Μουντιάλ στην ΕΡΤ και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, που έφτασε μέχρι 51,8%.

Στην αντίπερα όχθη το παιχνίδι επιβίωσης, την κοινή τους ώρα μετάδοσης, δεν ξεπέρασε το 20%. Ενώ την ώρα των αποτελεσμάτων τα μηχανάκια της Nielsen έφτασαν στο 37%.

Συγκεκριμένα, το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 έκανε 45,4% στο γενικό σύνολο και 46,9% στο δυναμικό κοινό με το Survivor να σημειώνει 24,3% στο γενικό σύνολο και 22,2% στο νεανικό κοινό.

Survivor | Η Κατερίνα Δαλάκα πέρασε στον ημιτελικό | 11/07/2018



Spread the love