Spread the love


Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν κυνηγούσαν ούτε σε προηγούμενες σχέσεις τους την προβολή τους, και τώρα που είναι μαζί το πετυχαίνουν σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

Ένα από τα πράγματα που τους ενώνουν είναι η κοινή αντίληψη για τα πράγματα. Κυρίως για το πως πρέπει να απασχολούν τον κόσμο και για ποιους λόγους.

Σε συνέντευξη της στο Celebrity, η Ευαγγελία εξηγεί πόσο προσπαθούν με το Νίκο να κρατάνε τα προσωπικά τους για τους ίδιους και να μην επιτρέπουν «διαρροές» προς τα μέσα.

Κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που η Αραβανή θαυμάζει όπως λέει τον τραγουδιστή. Αυτός, και το γεγονός ότι δημιούργησε την τύχη του, πέτυχε και πετυχαίνει κάθε φορά, και ταυτόχρονα δεν παύει να δηλώνει την ευγνωμοσύνη στον κόσμο.

«Όταν ξεκίνησε η σχέση μου με τον Νίκο, ιδανικά δεν ήθελα να αρχίσουν να γράφουν για αυτό. Τόσο εγώ όσο και εκείνος, ίσως σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, είμαστε δύο άνθρωποι που δεν θέλουμε να απασχολούμε με τα προσωπικά μας, όπως σωστά είπες. Βεβαίως γνωρίζουμε ότι, αφού είμαστε μπροστά από τα φώτα, σίγουρα μέχρι ένα σημείο ο κόσμος θα ήθελε να το μοιραστούμε μαζί του και αυτό. Άλλωστε, όταν κάτι γίνεται γνωστό, είναι γελοίο να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου.

Τον Νίκο τον θαυμάζω γιατί είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος. Δεν επαναπαύεται ποτέ και μονίμως αναζητά νέα πράγματα για να ευχαριστεί τον κόσμο που τον ακολουθεί τόσα χρόνια. Εκτιμώ αφάνταστα το ότι είναι ειλικρινής. Δεν σου χαρίζεται, θα σου πει αυτό που πιστεύει και ας μην σου αρέσει. Το θεωρώ πολύ σημαντικό».



Spread the love