Spread the love


Ο Γιώργος Νταλάρας κατέρρευσε, πέταξε το μικρόφωνο και ξέσπασε σε λυγμούς για τον Μάνο Ελευθερίου όταν ήρθε η στιγμή να τραγουδήσει τη μεγάλη επιτυχία «Του κάτω κόσμου τα πουλιά».

Στον αξέχαστο Μάνο Ελευθερίου, που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιούλιο ήταν αφιερωμένη η εκπομπή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά», στον ΣΚΑΪ, το βράδυ του Σαββάτου.

Από τους καλεσμένους δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιώργος Νταλάρας, επί σειρά ετών οικογενειακός φίλος αλλά και στενός συνεργάτης, του σπουδαίου λογοτέχνη, ποιητή και στιχουργού.

Από την αρχή της εκπομπής ο τραγουδιστής ήταν φανερά συγκινημένος, ωστόσο όταν ήρθε η στιγμή να τραγουδήσει «Του κάτω κόσμου τα πουλιά», τραγούδι που υπέγραψε την μουσική ο Σταύρος Κουγιουμτζής, σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου, από τον δίσκο «Μικρές Πολιτείες» και ο Γιώργος Νταλάρας, δεν άντεξε και ξέσπασε.

Ενώ ξεκίνησε να τραγουδά, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ρεφρέν, έδωσε ένα χαστούκι στο μικρόφωνο, ρίχνοντάς το κάτω, και στη συνέχεια έπεσε πάνω στο πιάνο του πλατό μέσα σε λυγμούς.

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, ανέβηκε στο μικρόφωνο και με τον μοναδικό του τρόπο ερμήνευσε ξανά το τραγούδι.

Δείτε τον στο instagram και στο facebook

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by George Dalaras (@dalaras_george) on



Spread the love