Spread the love


Ο Γιώργος Λιάγκας και ο ΑΝΤ1 σίγουρα δεν διανύουν την καλύτερη εποχή στις σχέσεις τους. Ο παρουσιαστής έχει μπει εδώ και καιρό στον «πάγο».. καθώς το κανάλι δεν του δίνει εκπομπή αλλά ούτε τον αποδεσμεύει. Οι παρασκηνιακές αποκαλύψεις που έγιναν «Στη φωλιά των Κου Κου» προκαλούν αίσθηση.

Αρχικά, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε τα εξής: «Καμία επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει στον Γιώργο Λιάγκα περί αξιοποίησής του από τον Σεπτέμβρη και μετά. Ενώ σε όλους τους συντάκτες κυκλοφορούν οι φήμες εντέχνως από τον ΑΝΤ1 ότι έχει εκτονωθεί η κρίση που υπήρχε το καλοκαίρι με τον Γιώργο Λιάγκα και ότι προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να τον αξιοποιήσουν στο νέο πρόγραμμα του σταθμού από τον Ιανουάριο και μετά, οι πληροφορίες μου λένε ότι από τον Σεπτέμβρη ούτε τηλέφωνο δεν έχει χτυπήσει στον Γιώργο Λιάγκα που να του πουν να κάνουν συνάντηση για να κουβεντιάσουν κάποιες προτάσεις».

Κάπου εκεί, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήρε τον λόγο και αποκάλυψε απίστευτες λεπτομέρειες: «Με το που γυρνάει ο Γιώργος Λιάγκας από το Ιόνιο, κάνει ραντεβού με τον Τζώρτζη Ποφάντη, αρχές Σεπτέμβρη. Ένα ραντεβού σε πολύ κακό κλίμα, με ύβρεις εκατέρωθεν και κλείνει η πόρτα και ο Ποφάντης ουσιαστικά είναι σαν να λέει «δεν θέλω να σε ξαναδώ» και ο Λιάγκας λέει στον ΑΝΤ1 τότε, τον Σεπτέμβρη «Αμισθί, χωρίς να πάρω ούτε ένα ευρώ, λύστε μου το συμβόλαιο»!

Ο Ποφάντης δηλώνει ξεκάθαρα στον Λιάγκα ότι δεν τον θέλει και ο Λιάγκας λέει ότι θέλει να του λύσει το συμβόλαιο χωρίς τη ρήτρα για να αποδεσμευτεί. Εκεί, διοικητικά στελέχη του ΑΝΤ1 αποφασίζουν να παρακάμψουν τον Ποφάντη και να πουν «όχι, θα κρατήσουμε τον Λιάγκα για να μην τον βρούμε απέναντι γιατί είναι αρχή της σεζόν» και μάλιστα τον ανακοινώνουν εντέχνως στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Γι’ αυτό δεν πήγε ο Λιάγκας στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Θα έχουμε εξελίξεις γιατί έχει υπογράψει 2+1 και μπορεί να έχουμε δικαστικές διαμάχες για το +1″.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love