Spread the love


Η εγγονή της Λάσκαρη και του Λυκουρέζου, αποκάλυψε ότι δεν μιλά καθόλου πια με το παππού της παρόλο που αυτός το προσπαθεί να έρθει πιο κοντά της.

Έχει «κόψει» κάθε επικοινωνία με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο αποκάλυψε στην εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε χθες στην πρεμιέρα του «The 2night show» η Ζένια Μπονάτσου.

Ο λόγος για την κόρη του αείμνηστου Βλάση Μπονάτσου, και εγγονή της Ζωής Λάσκαρη, που μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική και όχι μόνο.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε πώς είναι η σχέση με τον παππού της, η Ζένια ξάφνιασε, λέγοντας:

«Με τον παππού μου δεν είμαστε. Δεν του μιλάω. Γύρισαν όλα τούμπα με το που έφυγε η γιαγιά μου από τη ζωή. Σαν να ήταν ένα ψέμα αυτό που ζούσαμε τόσα χρόνια σε ένα σπίτι. Έχει προσπαθήσει ο ίδιος να μου μιλήσει. Αλλά δεν του έχω απαντήσει ακόμη».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξήγησε ότι δεν θέλησε να κάνει περισσότερες ερωτήσεις, παρά τις αιχμές της νεαρής, για όσα συνέβησαν στην προσωπική ζωή του ποινικολόγου μετά το χαμό της Ζωής Λάσκαρη.

Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή αν έχει υπάρξει κάτι που έχει ακούσει για τη γιαγιά ή τον πατέρα της που να την έχει πειράξει, εκείνη είπε μεταξύ άλλων:

«Για τον πατέρα μου με είχε πειράξει ότι ανέφεραν διάφορα για τις ουσίες, για το ότι παράτησε την οικογένειά του από επιλογή και άφησε ένα παιδί και μια γυναίκα έτσι, ενώ δεν ήταν έτσι τα πράγματα».

Η Ζένια Μπονάτσου με αφορμή την αιτία θανάτου του πατέρα της, Βλάσση Μπονάτσου, αποκάλυψε ότι έχει κληρονομήσει το ίδιο αυτοάνοσο νόσημα.

Η Ζένια, τόνισε μεταξύ άλλων: «Με είχε πειράξει που ανέφεραν για τον πατέρα μου διάφορα. Για τις ουσίες, ότι παράτησε την οικογένεια του από επιλογή και ότι άφησε ένα παιδί και μια γυναίκα έτσι. Ενώ δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ένιωσα την ανάγκη να βγω και να απαντήσω πολλές φορές. Γιατί ο λόγος ήταν καθαρά ένα κληρονομικό Αγγειοοίδημα. Είναι αυτοάνοσο νόσημα σπάνιο. Το έχω και εγώ. Το έχω κληρονομήσει. Έγινε μπροστά μου όταν πέθανε. Δεν έχει σχέση καμία άλλη ουσία».

Δείτε όλη την συνέντευξη της Ζένια Μπονάτσου στο «The 2night show»:



Spread the love