Spread the love


Ένα απίστευτο δημόσιο ξεκατίνιασμα είχε ο Λάκης Γαβαλάς στο Instagram με μια follower του, που του έγραψε αρνητικά σχόλια «Είσαι τόσο καρ@λα και ελεεινό φίδι», της έγραψε.

Όλα ξεκίνησαν όταν γυναίκα, φίλη του στο Instagram, σχολίασε φωτογραφία στο λογαριασμό του, όπου αναφέρθηκε σε ανυπόστατο δημοσίευμα για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα έγραψε στην λεζάντα του: «Επιτέλους έρχεται το τέλος αυτής της άχαρης και πικρής για μένα μέρας, εξαιτίας ανυπόστατου δημοσιεύματος…!

Αισθάνομαι αδικημένος πρώτα απ’ ολα από την πολιτεία και έπειτα από κάποια άτομα που θέλουν να δουν τους συνανθρώπους τους στον τάφο για να χαρούν μεταξύ τους…

Αυτά τα γεγονότα με κάνουν να αμφιβάλω για την πρόοδο της Ελλάδας που είναι ήδη σε κακή θέση…

Γυμνός όπως στη φώτο, γυμνές αλήθειες λέω και γι αυτό κοιμάμαι ήρεμος οποιαδήποτε στιγμή βρεθώ στο κρεβάτι…

Θα υπηρετώ το στυλ τη μόδα και το γκλάμουρ, όσο μπορώ να κουμπώνω μόνος μου τα κουμπιά μου, να σφίγγω το κορδόνι του κορσέ μου και να φορώ τις κάλτσες..‼️ Καλό μας βράδυ..».

Όπως καταλαβαίνετε έγινε χαμός αφού ο Λάκης απασφάλισε και στόλισε την follower με διάφορα «Γαλλικά».

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τον διάλογο:

 

View this post on Instagram

 

Επιτελους ερχεται το τελος αυτης της αχαρης και πικρης για μενα μερας, εξ’αιτιας ανυποστατου δημοσιευματος..,! Αισθανομαι αδικημενος πρωτα απ’ολα απο την πολιτεια και επειτα απο καποια ατομα που θελουν να δουν τους συνανθρωπους τους στον ταφο για να χαρουν μεταξυ τους… Αυτα τα γεγονοτα με κανουν να αμφιβαλω για την προοδο της Ελλαδας που ειναι ηδη σε κακη θεση.,. Γυμνος οπως στη φωτο, γυμνες αληθειες λεω και γι αυτο κοιμαμαι ηρεμος οποιαδηποτε στιγμη βρεθω στο κρεβατι… Θα υπηρετω το στυλ τη μοδα και το γκλαμουρ, οσο μπορω να κουμπωνω μονος μου τα κουμπια μου, να σφιγγω το κορδονι του κορσε μου και να φορω τις καλτσες…??‼️ Καλο μας βραδυ…? #naked #pure #mature #luxurious #luxurylifestyle

A post shared by Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas) on



Spread the love