Spread the love


Ο Δήμος Περιστερίου για να τιμήσει τον μεγάλο Έλληνα ερμηνευτή διοργανώνει συναυλία με ελεύθερη είσοδο, με πολλά γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει μια μεγάλη συναυλία για να τιμήσει το μεγάλο τροβαδούρο, Αντώνη Καλογιάννη και το πολύχρονο έργο του.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου (στις 20:30), στο Άλσος Περιστερίου με είσοδο ελεύθερη για το κοινό και τη συμμετοχή πλήθος αγαπημένων καλλιτεχνών.

Πριν 50 χρόνια σε ένα τσαγκαράδικο της Καισαριανής, όπου εργαζόταν ο Αντώνης Καλογιάννης, τον άκουσε ο Μίκης Θεοδωράκης, που περνούσε εκείνη την στιγμή απ΄ έξω, εντελώς τυχαία. Aπό τη στιγμή εκείνη ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι της ζωής του τραγουδιστή, στους δρόμους της μουσικής, της τέχνης, του έρωτα και των αγώνων.

Ο Αντώνης Καλογιάννης συνεργάστηκε με όλους τους μεγάλους έλληνες συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς, γύρισε και γνώρισε όλον τον πλανήτη με ομότεχνούς του καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένους, και με την προσωπική του στάση στη ζωή σφράγισε με τον πλέον φωτεινό τρόπο τις τελευταίες πέντε δεκαετίες του μουσικού γίγνεσθαι.

Στη μεγάλη συναυλία της 6ης Ιουνίου μαζί με τον Αντώνη Καλογιάννη θα βρεθούν στη σκηνή –αφιλοκερδώς- για να τραγουδήσουν διαχρονικές επιτυχίες του οι:

Ελένη Βιτάλη, Βάλια Βρεττού, Πέγκυ Ζήνα, Γιάννης Θωμόπουλος, Αδελφοί Καραβιώτη, Τζίνα Καλομοίρη, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Μπέκας, Πένυ Ξενάκη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης. Πιάνο, μουσική διεύθυνση και ενορχήστρωση ο Ανδρέας Μπουτσικάκης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.



Spread the love