Spread the love


Είναι ένα νέο μουσικό συγκρότημα αποτέλεσμα παιδικής φιλίας του Σπύρου και του Αντώνη που κατόρθωσαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, και να απολαμβάνουν πλέον την αγάπη του κοινού. Δείτε τα αγαπημένα Μπακλαβαδάκια ..

Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα δύο παλιών φίλων και μουσικών δηλαδή του Σπύρου Λιβέρη και του Αντώνη Σκαρπέτα και αποδείχθηκε τόσο καλή που άρεσε και σε άλλους τόσο ώστε σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα οι δύο έγιναν επτά και τα μπακλαβαδάκια άρχισαν να κάνουν πρόβες και να ηχογραφούν αλλά και να εμφανίζονται σε χώρους με μεγάλη επιτυχία!

ΜπακLove_us 4

Όλοι τους αγαπούν τόσο ώστε το να βαπτιστούν ΜπακLove_us ήταν αναμενόμενο, φυσικό κι επόμενο.

ΜπακLove_us 2

Με μελωδίες που θυμίζουν το χθες και στίχους που αφορούν στο σήμερα φτιαγμένες με αγάπη από τον Σπύρο Λιβέρη αλλά και διασκευές ελληνικών και διεθνώς αναγνωρισμένων oldies οι ΜπακLove_us έχουν ήδη ένα ρεπερτόριο που γεμίζει ένα τρίωρο ταξίδι σε εξωτικές παραλίες και νησιά της φαντασίας, αλλά κι εδώ στη γειτονιά όπου «Ξεκόλλα επιτέλους» αφού «Τα, είχε μ’άλλον».

ΜπακLove_us 3

Επίσης μέσα σε ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει το σατιρίκο στοιχείο και το παιχνίδι με τον κόσμο!

ΜπακLove_us 5

Με την ακαταμάχητη σκηνική τους παρουσία, τις ανδρικές φωνές που πλαισιώνουν το κορίτσι της παρέας, Λουίζα Πυριόχου, με τη μοναδική φωνή, αλλά και τους εξαιρετικούς μουσικούς που με τη ζωντάνια και το κέφι ολοκληρώνουν την ατμόσφαιρα μιας δροσερής καλοκαιρινής βραδιάς, οι ΜπακLove_us ξεσηκώνουν το κοινό κάθε φορά που εμφανίζονται.

ΜπακLove_us 8

Την μπάντα απαρτίζουν οι:

Αντώνης Σκαρπέτας, φωνή
Σπύρος Λιβέρης, κιθάρα, φωνή
Λουίζα Πυριόχου, φωνή
Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος, κιθάρες
Δημήτρης Νάνος, τύμπανα
Δημήτρης Αρβανίτης, μπάσο
Χάρης Πετμεζάς, πλήκτρα

Δείτε την σελίδα τους στο facebook

Δείτε ορισμένα από τα πιο όμορφα βίντεο με τραγούδια τους:

ΜπακLove_us 1

ΜπακLove_us 6

ΜπακLove_us 2

ΜπακLove_us 9



Spread the love