Spread the love


Η πολύ ταλαντούχα τραγουδοποιός μίλησε στην εκπομπή «χαίρω πολύ» που παρουσιάζει και επιμελείται ο Γιάννης Ξυνόπουλος για την νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τυρκουάζ», και παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα στο θέατρο «Μεταξουργείο».

Η Μαρία Κηλαηδόνη μίλησε στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά 90,1» για την πρώτη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Τυρκουάζ», που κατά κύριο λόγο έχει μπαλάντες μια άλλης εποχής που θυμίζουν κάτι από τα παλιά ..

Η Μαρία όπως είπε, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι πριν από 2-3 χρόνια σε κάποια παραλία της Σερίφου, το Γάνεμα αφού έως τότε εξασκούσε το επάγγελμα της Κοινωνικής Λειτουργού.

Ο καιρός πέρασε τα ακούσματα «δέθηκαν» και ζωντάνεψαν μέσα της κι έτσι προέκυψε το «Τυρκουάζ». Αξίζει πολύ για καλοκαίρι η «Γκρίνια» που μόνον γκρίνια δεν είναι. Το τραγούδησε με την μπάντα και τους πολλούς φίλους της από τα φοιτητικά της χρόνια.

Δείτε την στο facebook

kilaidoni-maria-live-tirkouaz

Η νέα τραγουδοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί σε όλα, εκτός της δισκογραφίας, αφού η ίδια είναι πολιτικό ον όπως είπε και βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο, αφού σαν καλλιτέχνιδα δεν μπορεί πάρα να είναι αισιόδοξη για το μέλλον.

Ακούστε όλο το CD εδώ: youtube.com

Ακούστε τη στο ηχητικό που ακολουθεί:

 



Spread the love