Spread the love


O Τάκης Κωνσταντακόπουλος, την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, παρουσιάζει το νέο του CD “Συλλογή Νο 2” παράλληλα με μια έκθεση ζωγραφικής για τα 21 τραγούδια του CD, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος σταθερός στην πορεία του στο Eλληνικό τραγούδι, παρουσιάζει τον καινούριο του δίσκο που έχει τίτλο “Συλλογή Νο 2”,που κυκλοφορεί “Καθρέφτης Ήχων Αληθινών”. Περιέχει 21 τραγούδια στο γνωστό μουσικό ύφος του Τάκη Κωνσταντακόπουλου, όλα σε πρώτη εκτέλεση.

Το εξώφυλλο του δίσκου είναι από πίνακα ζωγραφικής του ζωγράφου Αλέξανδρου Περατινού και αναφέρεται στο υπ΄αριθμόν 7 τραγούδι του δίσκου, που έχει τίτλο «Καϊκάκι δέκα μέτρα».

Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει από την συγγραφέα και δημοσιογράφο Κυρία Λόλα Νταϊφά, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR, την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά Φίλωνος 29, στις 8.30 μ.μ. Θα ακολου- θήσει μουσική εκδήλωση με τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο και την Ματίνα Μιχαηλίδου.

takiscover2

Παράλληλα με την παρουσίαση του δίσκου “Συλλογή Νο 2”, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά θα υπάρχει και μία πρωτότυπη έκθεση ζωγραφικής. 21 καλλιτέχνες, κυρίως ζωγράφοι, πήραν ο καθένας από ένα τραγούδι του δίσκου “Συλλογή Νο 2” και με βάση τους στίχους, φιλοτέχνησαν από έναν πίνακα.

Έτσι δημιουργήθηκαν 21 έργα, που για μία εβδομάδα, από τη Δευτέρα 16 Μαΐου έως και το Σάββατο 21 Μαΐου, θα παρουσιάζονται στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά. Η έκθεση έχει τίτλο “21 τραγούδια ανταμώνουν με 21 έργα τέχνης” .

takis2

Οι ώρες επισκέψεων είναι από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι και από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 10.00 το βράδυ.

Η παρουσίαση του δίσκου και η έκθεση των 21 έργων, έχουν τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, ενώ η όλη οργάνωση γίνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πειραιά, στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων για τα 30 χρόνια λειτουργίας του.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες στο τηλέφωνo 6944.104.024

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=unbWtn7R9zY?list=PLjQivgpQS_QqdDNmbRkmzNQRVj-CSdAtI]


Spread the love