Spread the love


Τη λατρέψαμε με το χορό της με το χαρακτηριστικό «πέταγμα» των γλουτών. Και συνεχίζουμε να λατρεύουμε την Alizee, ότι πιο κλασσικό στο στυλ «γαλλίδα ποπ λολίτα»»!

Την ανακάλυψε η μεγάλη Mylene Farmer σε ένα talent show το 1999, όταν ήταν μόλις 15 ετών. Και η πρώτη της επιτυχία ήταν –τι άλλο- το τραγούδι Moi…Lolita, που σάρωσε σε Γαλλία αλλά και διεθνώς.

Έξη άλμπουμ αργότερα και δεκαπέντε χρόνια μετά, η Alizee συνεχίζει να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες γαλλίδες ποπ τραγουδίστριες, κρατώντας το ίδιο ύφος της, αλλά και ανανεώνοντας το αισθητικά. Οι φίλοι της που την ξεχώρισαν και για τη φωνή αλλά και για τον χορό της, την απόλαυσαν το 2013 και στη γαλλική εκδοχή του Dancing with the Stars, το οποίο και κέρδισε, δικαιώνοντας τους.

Δείτε τη στο instagram

Παραμένει κούκλα, αλλά έχει πλέον ωριμάσει, έχει κάνει και τα απαραίτητα τατουάζ, ενώ για το τελευταίο της άλμπουμ, το Blonde, έβαψε και τα μαλλιά της ξανθά. Και φυσικά το «στοιχείο Lolita» πάντα παραμένει, αν και στην προσωπική της ζωή η ίδια είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, φροντίζει την κορούλα της και ασχολείται με αγαθοεργίες.

alizee

Δείτε τη στο facebook, και απολαύστε μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια της, όπως και εντυπωσιακές της φωτογραφίες της.

Alizee

Alizee

Alizee

Alizee Alizee Alizee Alizee Alizee Alizee

Alizee Alizee Alizee Alizee alizee23 alizee02 Alizee Alizee alizee04 alizee05 Alizee Alizee Alizee Alizee Alizee Alizee
Alizee

alizee



Spread the love