Spread the love


Δημήτρης Γιώτης-DJ Antonio Tzilios: Βάλε χρώμα remix. Συνεργάζονται και και διασκευάζουν την τελευταία επιτυχία του, με τίτλο «Βάλε Χρώμα».

 

Ο Δημήτρης Γιώτης είναι τραγουδιστής ο οποίος έχει κάνει αισθητή την παρουσία του από την πρώτη του κιόλας δισκογραφική δουλειά.

Έχει ασχοληθεί και με την Βυζαντινή Μουσική και αυτό τον έχει κάνει να έχει μια ιδιαιτερότητα στην ερμηνεία του. Κατάγεται από τα Γιάννενα και είναι επαγγελματίας τραγουδιστής από πολύ μικρός.

Μέσα από το πρώτο του CD, τραγούδια όπως το «ΜΗΝΥΜΑ», «ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΟΥ», «ΠΕΣ ΤΗΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ» έγιναν γνωστά πανελλαδικά γιατί έπαιξαν στα περισσότερα ραδιόφωνα την Ελλάδας. Η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, με τον τίτλο «ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑ», είχε την πολύ μεγάλη επιτυχία «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» η οποία τον έκανε γνωστό στο ευρύτερο κοινό καθώς επίσης και το ομότιτλο. «ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», είναι ο τρίτος προσωπικός δίσκος του Δημήτρη με τραγούδια δικά του αλλά και άλλων καταξιωμένων δημιουργών. Αίσθηση έκανε και η επανεκτέλεση του τραγουδιού του Γιώργου Σαρρή (Ζιγκ Ζαγκ) «ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ».

Έχει τραγουδήσει τραγούδια καταξιωμένων συνθετών και στιχουργών όπως του Κυριάκου Παπαδόπουλου, του Σταμάτη Γονίδη, του Ηλία Φιλίππου, του Κ. Μποσνάκη, του Κοσμά, του Ε. Κουζέλη κ.αλ.

Ο Δημήτρης εκτός από τραγουδιστής είναι και συνθέτης. Γράφει στίχους και μουσική. Τραγούδια του έχουν τραγουδήσει γνωστοί τραγουδιστές με αποκορύφωμα τον χρυσό δίσκο που πήρε με το μεγάλο Τόλη Βοσκόπουλο. Επίσης έχει συνεργαστεί με μεγάλους τραγουδιστές όπως ο Θεμης Αδαμαντίδης, ο Ζαφείρης Μελλάς, η Κατερίνα Στανίση, ο Λευτέρης Πανταζής, Άντζελα Δημητρίου, και πολλούς ακόμα.

H συνεργασίας του με την INTERWELL MUSIC PRODUCTIONS και τον Κο Πολίτη (MASTER OUTDOOR) έφερε το τραγούδι «ΘΕΑ ΜΟΥ».

Την επόχη που αρκετοί τραγουδιστές βλέπουν τις καριέρες τους σαν πυροτεχνήματα να διαρκούν  για πολύ λίγο στον χώρο της μουσικής, ο Δημήτρης Γιώτης αποδεικνύει ότι είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Δείτε τον Δημήτρη Γιώτη στο official site , στην σελίδα στο  facebook 

Δείτε τον Dj Antonio Tzilio στο official instagram, στην σελίδα στο facebook και στο soundcloud.com

Ο  Dj Antonio Tzilio, γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 1979 . Με Κερκυραϊκή καταγωγή από τη μεριά του πατέρα και Χιώτικη από την μεριά της Μητέρας δε θα μπορούσε παρά να γεννηθεί ένα παιδί καλλιτέχνης.

Άρχισε να ασχολείται με την μουσική από τα 14 του ενώ το ύψος του ήταν αυτό που τον βοήθαγε ώστε να φαίνεται μεγαλύτερος Έχει κάνεις πολλές δουλειές αλλά και συνεργασίες και συνεχίζει με την ίδια επιτυχία.

Δείτε τον Dj Antonio Tzilio στο official instagram, στην σελίδα στο facebook και στο soundcloud.com



Spread the love